tiistai 22. huhtikuuta 2008

Jalo eläin

Nyt meinasin kyllä iltapäiväluennolla samastua aggressoriin ihan täysin, kun takana istuvat hädintuskin vaippaikäiset "korkeakouluopiskelijat" pälättivät koko veen luennon alusta loppuun milloin mitäkin aiheen vierestä.

Parasta oli se, kun luennoitsija selvitti jonkin määreen ja jatkoi eteenpäin, niin sitten takapenkkiläiset alkoivat mölistä, että mikä se määre on, kun juuri omalla mölinällään olivat estäneet itseään kuulemasta sitä saakelin määrettä.

Voi vittu kun vitutti.

Sitäpaitsi "millainen oppija olet"-testin mukaan olen ensisijaisesti visuaalinen ja toissijaisesti auditiivinen oppija, niin tuollainen taustamölinä vaikeuttaa keskittymistä ihan liikaa.

Erinomaisena ratkaisuna päädyin kuitenkin puhkumaan ja pyörittelemään silmiäni ja kiristelemään hampaitani yksinäni sen sijaan, että olisin suonut tapakoulutuksen helmiä niille pikkusioille.

Oikeesti, olisin tehnyt palveluksen koko maailmalle, jos olisin tukkinut niiden idioottien kidat, mutta enpähän sitten vaan "kehannut".

9 kommenttia:

 1. No ensi kerralla kehtaat. Saat meikän hyperlöyhät kielenkantimet lainaan.

  VastaaPoista
 2. Paree ois, kun sain näköjään siitä puhkumisesta vain päänsärkyä. :P

  auh

  Voinhan aina vedota siihen, että näin mielenterveyskuntoutujana saatan tuollaisista ärsykkeistä ratketa ihan edesvastuuttomiin tekoihin. "En mahtanu mitään, ku alko ahistaa."

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/22/2008

  Ensi kerralla sanot niille, että "etkö kuunnellut, kun ope juuri kertoi" tai jotain vastaavaa. Niin lapsillekin sanotaan päiväkodissa, jos eivät edes kehoituksista huolimatta kuunnelleet. niih, vaippaikäiset. Kyllä minuakin olis vituttanu.
  ~k~

  VastaaPoista
 4. Lapset hiljaa, kun aikuiset kuuntelee!

  Jumaleishön. :P

  Siis minun oma laitoshan maksaa tty:lle tuhansia euroja minun sivuopinnoista ja sitten muutamat räkänokat täyttävät arvokkaan luennon omilla höpinöillään. Ens kerran muistan puolustaa laitoksen kunniaa!

  VastaaPoista
 5. "anteeksi mutta käyttäkää ovea jos ette päätänne"

  "pahoittelen juttutuokionne häiritsemistä mutta meidän kaikkien etu oppimisen kannalta olisi että siirtäisitte sen toiseen aikaan ja/tai paikkaan"

  ja edistyneemmän huomauttelijatädin tyyliin

  "ureako päässänne kohisee vai mikä mahtaa estää kuulemasta" (lisää silmien vinhaa pyörittelyä)

  "minä fallisen vaiheen ohittaneena en varmaankaan täysin tavoita teidän näkökantaanne, mutta minusta käytöksenne ei ole pelkästään kakaramaista vaan myös äärimmäisen itsekeskeistä - saisinko siis opiskelurauhan, kiitos"

  Mielikuvaharjoittelulla voittoon!

  VastaaPoista
 6. *harjoittelee ankarasti*

  "öö,kuulkaas öö AAAAARRRGGHH"

  *yrittää uudestaan*

  VastaaPoista
 7. Tuosta pälättämisestä huomauttamisesta tulee aina mieleen se eräs, joka sihahteli tosi kiukkuisesti, jos häntä pyysi luennolla olemaan hiljaa sen jälkeen, kun hän oli hölissyt viisi minuuttia tauotta kovaan ääneen.

  Ja sihahteli kulmat kurtussa silloinkin kerran, kun oli itse ensin kysynyt kaverilta jotain, ja tämä yritti vastata. :D

  VastaaPoista
 8. Täytyy tehdä tarkistuskierros tuossa, öm, 13-14 vuoden päästä, kun kummipojan ikätoverit ovat korkeakouluiässä. Nykyään nimittäin "hiljaa istumisen" harjoittelu aloitetaan jo kello hyvissä ajoin eli eskarissa, jolloin kiinnitetään tähän tärkeään seikkaan kovasti huomiota. Ja siksipä kummipoika harjoitteli koko eskarivuoden ahkerasti hiljaa istumista. Toivottavasti on oppinut. :D

  Voisi laittaa nämä seuran vuoksi opiskelevat kyllä myös eskarin lisäopetukseen.

  VastaaPoista
 9. Joskus ihan pelkkä paheksuva mulkaisukin voi auttaa. Edellyttäen, että se huomataan.

  VastaaPoista