keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Ylämäki, alamäki - yhdessä kulkien

Menopeliesittely ei ole riittävä ilman teiniaikojen hurjaa tandemia:Osat oli nimetty kuvan mukaan, ja aina oli hirveä riita siitä, kuka saa mennä Jeesuksella. Väline tarkoitti varmaankin dildoa, mutta sitä eivät edes rääväsuiset 14-vuotiaat tahtoneet kesäpyöränsä nimeen.

Ylämäet olivat viisikymmentäkiloisille kauhea urakka (hoh hoh, sen ikäiset tienneet vielä massasta mitään), mutta alamäissä vauhti oli huima. Tandemilla polkaistiin aina lammen rantaan uimaan ja soutelemaan rannasta sosialisoidulla kanootilla.

Hui hai, ja Ainon luona popkornia.

7 kommenttia:

 1. Voih, nostalgiaa... Jeesuksella sai aina ajaa vain kokeneempi polkija, aloittelijat joutuivat tylysti Kyrvälle tai Välineelle.

  Kai sää nyt esittelet myös traktorin, jonka kyytiin voi liftata?

  VastaaPoista
 2. Hehe, kai se on pakko :)

  (ihan kuin ei pyörän piirtämisessä ollut jo tarpeeksi haastetta)

  Samalla täytyy esitellä hautausmaabingon säännöt. :P

  VastaaPoista
 3. taikuri4/23/2008

  Järjen mukana on kai mennyt muistikin? Kun en kuollaksenikaan muista nuita nimiä..mutta kyydit oli hyvät, ne muistaa ikuisesti!!

  Mitenkäs olisi, jos nähtäisiin kaikki kolme ensi kesänä?

  VastaaPoista
 4. Olisi tosi kivaa :) taikuriakaan en ole vuosikausiin nähnyt. Voisin mielelläni kutsua teidät Helsinkiin, Siilin-tukikohtani kun ei ole enää toiminnassa. Helsinki on parhaimmillaan heinäkuussa ;)

  VastaaPoista
 5. Katselin tätä kuvaa jo eilen. Muistan, kun noita tandemeita "mainostettiin". Muutamilla sellaisen olen joskus nähnytkin. Ei tainnut lyödä itseään läpi... :)

  Itse en voisi mennä tandemilla, kun haluan kuitenkin olla ohjaksissa ja edessä istuessa ei voi fuskata "salaa".

  VastaaPoista
 6. Ne on niin huikaisevan kalliita, ettei niitä ihan huvikäyttöön viitsi ostaa..

  Tuo tandemi oli sellainen mummomallinen ja todella vanha. Ei niissä uusissa teknotandemeissa ole jotenkin sitä samaa hohtoa, kun ne ovat niin köykäisiäkin.

  Ja hei, eihän siinä ideana ollut huijata, vaan polkea tietysti yhdessä :D Yksi Anna taisi kuitenkin huijata aina.. siitä tulikin sitten varhaiskasvattaja, joten mitä opimme tästä?

  Aivan oikein: emme mitään.

  VastaaPoista