sunnuntai 3. toukokuuta 2009

niitä näitä

Olen saanut jostain flunssan. Tai oikeastaan tiedän melko tarkalleen, että olen saanut ne harjoituksissa eräältä, joka päätti sitten hyvää hyvyyttään tulla flunssaisena treenailemaan ja levittämään tautinsa muihin. Näinä aikoina on inhottavaa saada kuumetta, mutta valitettavasti oireet ja altistukset eivät oikein riitä mihinkään jännittävään. Olenpahan vain vähän kipeä ja nukuin huonosti ja selkää kolottaa ja väsyttää.

Olen maannut sängyssä ja lukenut Suurta Lammasseikkailua, joka on siksi vanha (julkaistu 1982), että se saa anteeksi sen aikaiset henkilöstereotyypit, kuten "tytön, jonka nimeä kukaan ei muista ja joka makasi kaikkien kanssa ja joka kuoli traagisesti". Sitten katsoin karmeaa Madonnan elokuvaa, jossa Madonna rääkyi karmealla tyttöäänellä, joka myöskin taisi olla raikas viimeksi silloin 80-luvulla. Puolessa välissä koomasin lisää sängyssä ja sitten kävelin kauppaan. Keitin kanasoppaa ja riisiä, ja siinä se päivä sitten menikin.

Vappu oli huisi retki, mutta enpä kirjoita siitä. Saan kaikilla huiseilla retkillä ruokamyrkytyksen: tietty porukka, korkokengät ja grilliruoka ovat melko varmoja merkkejä siitä, että yön pääsee viettämään vessaan.

5 kommenttia:

 1. Ah, flunssakaimani. Who's That Girl on sentään Madonnan eka leffarooli, muistan kun aikoinaan 80-luvulla vuokrattiin kyseinen lehva kun se ilmestyi Suomeen :P.

  VastaaPoista
 2. Joo ne on mahtavia nuo työnsankarit (ja myös treenaajat) ja muut jotka taudistaan välittämättä raahautuvat urheasti joka paikkaan ja sitten levittävät sitä tautiaan... Katoin kanssa sen Madonnan leffan, ja mulla tuli siitä jotenkin ne Marilyn Monroen bimbohahmot mieleen...

  VastaaPoista
 3. Alkaa olla jo melkoista epäonnea noiden ruokamyrkytysten kanssa... ensi kerralla liiku varvassandaaleilla.

  VastaaPoista
 4. muusikotar,

  se alun piirroshahmo oli hieno, mutta se ois varmaan ollut kivempi elokuva piirrettynä :D

  chi,

  täällä ei olekaan sitä tapaa niin kuin kaukoidän suurkaupungeissa, että kipeenä laitetaan edes se räkäsuoja töihin. Mutta kylläpä suututti ihan kunnolla, kun vasta sairastin kolme kuukautta melkein putkeen ja eiköpähän joku sankari tule vihreästä räästään kertoilemaan tarinoita ja pyyhkimään nenäänsä kontaktilajin harjoituksiin. Voi samperi!

  Alccis,

  minulla taitaa olla vähän heikko suolisto, se pitää laittaa jonnekin kovitusleirille. Vai pitäiskö sitä yrittää ymmärtää? Möh, mutta enhän minä voi luopua korkokengistä millään, kun olen niin piskuinen muutenkin.

  VastaaPoista
 5. Ai niin Alccis,

  silloin kun sain ihotulehduksia vuoden tai puoli putkeen, silloinen lääkäri ehdotti, että lakkaisin vain ajamasta säärikarvoja. En tietenkään suostunut moiseen. Ajattele nyt, mitkä rajoitteet olisi jo nyt: ei karvojen ajelua, ei korkokenkiä.

  VastaaPoista