tiistai 31. maaliskuuta 2009

Kevään viimeiset

haapa-aihe

Viimeinen tunti grafiikkaa tältä keväältä. Kurssin näyttely on koko huhtikuun ajan Arteljeen ikkunassa Aleksanterinkadulla (Tampereella), kannattaa käydä kurkkaamassa. Minusta minun omat työt ihan kalpenevat muiden värikylläisten tai jännittävien rinnalla, mutta niinhän varmaan aina kaikista tuntuu, kun omaansa ei näe toisten silmin.

Harmillista, juuri kun valon lisääntyessä jonkinlainen väri-iloittelu olisi räiskähtänyt esiin. Vedostin keltaista ja voimakkaita sinisiä ja räikeää vihreää tänään. Eihän sitä tiedä, jos olisin tehnyt viikon tai kahden päästä jopa jotain punaista!

--

Viime yönä heräsin säpsähtäen noin neljän aikaan ja tunsin jäytävää kammoa. En tiedä näinkö painajaista (muistaakseni en) vai missä oli vika, mutta en uskaltanut nukahtaa uudelleen, vaikka olin kuolemanväsynyt. Sen sijaan napsin melkein kaikki valot päälle ja pelkäsin silti. Luin siihen asti, että tuli valoisaa ja ihmiset alkoivat liikkua. Sitten uskalsin nukkua lisää.

Viimeksi pelkäsin tuolla tavoin yöllä 15-vuotiaana. Kai. Siitä on niin pitkä aika.

Luulen, että liskoaivoissani oli vain jokin häiriö. Tai se oli osittainen unihalvaus, ehkä. Kunhan heitän lonkalta (koshinage) hömppäarvauksia. Huomatkaa edellinen aikidovitsi. Oon aika vits..meen nukkumaan, heti.

3 kommenttia:

 1. Piti heittää jotain vitsikästä tohon aikido-vitsiin, mutta en mä sitten keksinytkään.

  VastaaPoista
 2. Osittainen unihalvaus on todennäköinen vaihtoehto, erityten jos olet todella varma siitä ettei pelko liittynyt uneen.

  Jostain nettikeskustelusta bongasin sellaisen epäilyksen, että unihalvaus tulisi jostain hartiaseudun puutumisesta unen aikana. Itse huomasin muutama viikko sitten, että unihalvaus oli omalla kohdallani riippuvainen myös makuuhuoneen happimäärästä. Meillä kun on aika pieni makuuhuone, ja kahden nukkujan tuhistessa oven ollessa suljettuna niin aamusalla makuuhuoneessa on todella tunkkaista, lämmintä ja ikkunat ovat huurussa. Unenlaatu paranee kovasti kun jätetään makuuhuoneen ovi auki. Unihalvausten määrä on vähentynyt huomattavasti siinä samalla.


  Tykkään kovasti, ööö, haapoistasi? Haavoistasi? Help, en osaa taivuttaa :P

  VastaaPoista
 3. Tiina,

  Sun pitää tulla meidän peruskurssille, niin opit äkkiä nää niiin helevetin hyvät vitsit.

  Muus,

  Haavoista, kai se taipuu :)

  Mulla on kyllä aika hyvin ilmastoitu tämä nykyinen kämppä, mutta mistäs sitä syistä tietää. Oli kyllä viheliäinen yöherääminen. pyöks

  VastaaPoista