tiistai 11. marraskuuta 2008

Hulia hakemassa

Koiranpentu laatikossa takapenkillä. Minulla on hirmuinen vessahätä.

Mikä on tämä tämä tämä asia, että pitää lähteä Kouvolaan asti hakemaan yhtä pientä viipulahäntää? Mutta viipulahäntä on nyt, ja sitä hoidetaan kuin vauvaa.

Olen aivan todella kärttyinen matkustelusta. Puhkun turhautuneena ja melkein tiuskin - tosin ajattelin paremmaksi pitää vain turpani kiinni. Tähän väliin jotain zeniläistä rentoutumista olisi loistohomma.

--

Sittemmin läppäristä loppui akku (yllättävän nopeasti). Ja sittemmin meinasin saada raivarin, kun äiti ei suostunut ostamaan minulle abc:ltä munkkia matkaevääksi, vaan osti vain itselleen suklaata (itsehän olen tässä vielä kolme päivää aivan pa).

Tässä se siskon tulokas sitten on:

Huli


Komeasti ajokoira-kultainennoutaja-dalmatialais-rottweiler.

5 kommenttia:

 1. Kyllähän sitä passaa noin komean otuksen hakea vähän pidemmästäkin matkasta.

  VastaaPoista
 2. Ehehe. Ei helevetti mikä vouhka siitä tulee.

  VastaaPoista
 3. Ei Kouvolasta voi löytyä mitään noin hellyttävää.

  VastaaPoista
 4. Joo, se oli kuulemma pentueen pahin räähkä ja ainoa, joka ei pelännyt eläinlääkäriä. Kissan nähdessään se sanoi "VIIK!" ja juoksi karkuun. Isoille koirille se räkyttää jo vakuuttavasti. Sitä kasvatetaan uusimman koiratietouden mukaisesti, ja sitä ei saa huomioida edes kieltämällä, jos se yrittää kiivetä sohvalle tai pöydälle. Sen sijaan aina, kun se lakkaa hyppimistä ja raapimasta, sitä pitää kehua ja palkita kovasti. Saapa nähdä, mitä siitä tulee.

  Eerolle vaan, että oikeastaan se oli Kuusaankoskelta, mutta Kouvola oli ihan siinä vieressä. Vähän sama kuin väitän itse aina olevani Kuopiosta, vaikka olenkin siitä vierestä, Siilinjärveltä. Siinä on jokin logiikka, ihan varmasti on. Huhu kertookin, että Kouvolan puolella syntyneet koiranpennut ovat oikeasti aika hirviöitä, mutta onneksi ne sitten menevät monesti muille kouvolalaisille.

  VastaaPoista