tiistai 30. syyskuuta 2008

Masennustoipilaan normaali tiistaipäivä

Note to self: Älä laita sämpylätaikinaan saksanpähkinöitä. Ei tule hyvää.

Oon tässä yrittänyt syödä niitä sämpylöitä pakkasesta pois jo jonkun aikaa, mutta ei ne vaan nappaa yhtään. Koko sämpylän hyvä maku on kadonnut ja elämys on tympeä pähkinän kanssa. Ei uskoisi, mutta näin se on.

Vaatteet eivät mahdu komeroon. Ne ovat pitkin lattioita ja ikean kasseissa, tuoleilla.. Komero taas on täynnä kirjalaatikoita. Mistä tätä tavaraa sikiää? Ja mihin sen voisi lykätä?

Puolukat ovat jääkaapissa ja omenat lattialla. En saa niitä aikaiseksi pakkaseen ja kellarin talouskomeroon. Ehkäpä huomenna...

Ja päänsärky! Saadapa joku hieromaan ohimoita.


Kaikki ajallaan.

-onpa pitkä aika.

Iltalukemisena Gilles de Raisin (ritari Siniparran) oikeudenkäyntikertomus 1400-luvulta. Ei kai muuten, mutta siinä on homoseksiä, väkivaltaa ja sarjamurhia.

Näissä tunnelmissa: hyvää yötä itse kullekin säädylle.

2 kommenttia:

  1. joo, ei pähkinöitä sämpylöihin. Itselleni niissä mättää lähinnä paistamisen jälkeinen rakenne. Niistä tulee öljyisiä ja nihkeitä, kumipähkinöitä. Samaa pätee minulla isoihin siemeniin, kten pinjansiemeniin, jotka esim. salaateissa ovat hyviä, mutta sämpylöissä ei. Ainoat sallitut sämpyläsiemenet ovat minulla sesam-siemenet. Pieniä, huomaamattomia ja maukkaita.

    VastaaPoista
  2. Unikonsiemenet ovat vielä pienempiä.

    Minulla pään lihakset menevät vain jumimpaan, jos niitä hieroo. Sellainen hipsuttelu ei pahenna tilannetta, mutta hyvältä tuntuva hierominen kyllä. Tosin minulla kyllä ovatkin pään lihakset rasittuneina jo seitsemättä vuotta putkeen...

    VastaaPoista