torstai 12. kesäkuuta 2008

Waratte Annikki

Hortensiaparan viimeisetkin kukkaset ovat kääntyneet nurin ja muuttuneet vihreiksi. Napsin ne saksilla irti ja jäljelle jäi surkea ranka. Uusia nuppuja sillä on muutama. Toivottavasti se tekee niitä nyt lisää.

Itsekin olen surkea ranka: elimistö ei osaa päättää olisiko kipeänä vai ei, joten olenkin sitten siltä ja väliltä. Joka toinen aamu kurkkua kutittaa ja joka toinen yö herään kuumehiessä. En uskalla mennä vielä lenkillekään.

Korkokenkien hiertämät rakot tulehtuivat ja alan olla sitä mieltä, että olisi vähemmän tuskallista leikata koko varpaat irti kuin sietää sitä jatkuvaa kutinaa ja paineen tunnetta, jotka eivät lopu koskaan.

Ihan kuin siinä ei ollut riittävästi, sillä aamusella soitti lievästi sanottuna äkäinen vuokranantaja - ja sillä hetkellä minulle valkeni, minkä emämunauksen olinkaan kaiken hässäkän keskellä mennyt tekemään: vuokra oli jo viikon maksamatta. Hyvällä lykyllä saan siis pitää kohta toisetkin tuparit, kun lennän tästä asunnosta pihalle kuin leppäkeihäs. Häntä koipien välissä hipsin samantien nettipankkiin sitä maksamaan ja koitan koko loppukuun toipua nöyryytyksestä.

Kesän mölkkyseura on kuitenkin perustettu. Vielä kun tulisi se kesäkin takaisin, niin tarkenisi lähteä rannalle tai puistoon sitä heittelemään.

Viimepäivät onkin pikkusiskon kanssa möllötetty ihania vanhoja piirrettyjä Youtubessa. Päässä soi Candy Candyn tunnari:

hitoribocchi de iru to, choppiri samishii
sonna toki kou iu no, kagami wo mitsumete

* waratte waratte, waratte CANDY
nakibesou nante SAYOUNARA ne, CANDY CANDY

6 kommenttia:

 1. No ei kai nyt yhdestä viikon unehduksesta heti saa kenkää. Ens kerralla sitten taas muistat ajoissa. :)
  Vaikka mikäs sen hauskempaa kuin tuparit. Jos pääsis seuraaviin mukaankin :D

  VastaaPoista
 2. No ei kai, mutta vuokraemäntäparka saa nyt sitten tykönään miettiä yöt läpeensä, millaisen vastuuttoman huithapelin se on asuntoonsa ottanut vuokralle.

  hävettää,

  mutta ei hävetykseen kuole. :)

  VastaaPoista
 3. Olet sinä kyllä aika hurja vuokralainen. Vuokran maksat myöhässä ja pidät kovimpia pippaloita sitten 60-luvun.

  Sinä tietenkin olet jo kovasti harjoitellut mölkkyheittoja niin ettei muilla ole mitään mahiksia.

  VastaaPoista
 4. Juu, toki. Kalikat kolahtelevat pitkälle aamuyöhön takapihalle räävittömän kiroilun saattelemana, kun harjoittelen mölkkyiltamiin kovemmin kuin olympialaisiin.

  tämä talo ei tiennyt mitä täällä tapahtui, kun tänne muutin. :P

  En uskalla ajatellakaan kissan ottamista salaa vuokraemännältä.. Se olisi varmaan viimeinen pisara.

  VastaaPoista
 5. Sattuuhan noita, laita vaikka pahoittelu seuraavan vuokranmaksun viestin yhteydessä. Muuton yhteydessä kun on niin paljon kaikenlaista muistettavaa.

  Taloyhtiössä on nyt Villa Annikki :)

  VastaaPoista
 6. Eikö häpeään voi kuolla, jos verenpaine päässä nousee liikaa? Nojoo, ehkei se niin paljon voi nousta ilman mitään kakan äheltämistä tms. siinä samalla.

  Joskus ala-asteella muistan ajatelleeni jotain tosi noloa, ja silloin pääni, erityisesti kasvoni, muuttuivat ihan kuumiksi ja päätä jomotti. :o

  VastaaPoista