sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Tuparit aka känni-Apinan kekkerit


Juhlat tuli pidettyä, vieraita oli vähän vajaa 15 ja taloyhtiön puheenjohtajakin tuli ihan henkilökohtaisesti kertomaan, että sellaista menoa ei ole ollut niin kauan kuin hän on tässä kiinteistössä asunut eli kuusikymmentäluvulta asti.

Eipä tietenkään ole ollut samanlaista menoa, minähän muutin tänne vasta nyt. :D

No ehkä se jonkun autotolppaan kytketty huutava mankka oli vähän liikaa (kello oli kuitenkin vasta seitsemän illalla), mutta muuten oltiin ihan kiltisti. Vaikka arvon rouvashenkilö vielä mumisi lähtiessään epäilyksensä siitä, että poltamme Prinssi Pallosilmällä (=mun pallogrilli) koko pihan.

Wille uskaltautui mukaan, vaikka kaikki muut kutsutut bloggaajat joutuivat perumaan, ja uskomatonta kyllä jaksoi siinä noin kolmikymppisten räähkäreissussa tappiin asti. Siitäkin huolimatta, että me elämäämme pettyneet kerroimme kuin sammakot kuorossa kaikki maailman tosiasiat ja hyvät neuvot sekä koko sukutarinan 1700-luvulta asti.

Sain mielettömän ihania lahjoja - ja onnistuin tukevasta humalatilasta huolimatta emännöimään niin - köh - loistavasti, että lisäjuhlia sovittiin monta ja vähän joka paikkakunnalle.

Perästä kuuluu. (pruut)

19 kommenttia:

 1. On ne muut bloggaajat vaan nössöjä. Eivät tiedäkään mistä kaikesta jäivät paitsi.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/08/2008

  hohooo :) hauskaa oli ja jahka tässä saadaan heksun kanssa koti kuntoon niin sitten tulette juhlimaan tähän suuntaan :)

  Taiska

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle kodille! On se melkoista menoa, jos on mankka ja kaikki... =D Varmaan vielä soititte jotain rokkia?

  VastaaPoista
 4. Wille,

  köh, käännetään nyt vielä lusikkaa haavassa, kun en kutsunut kuitenkaan ihan koko blogistaniaa.

  Taiska,

  jätit yhden (1) breezerin takapihalle, nyt saan sit varmaan kuulla siitä kauheasti sotkusta, minkä aiheutin pitämällä juhlat ilman talohallitukselta anottavaa lupaa.

  JJ,

  taisi soida peräti radiomainokset sen kaksi minuuttia, ennen kuin arvon puhehenkilö ampui kuin ohjus asunnostaan käskemään lopettamaan luvaton häiriköinti.

  VastaaPoista
 5. Jahha, sammakkokuoroa, viinaa ja lisää juhlia ja rouvien paheksuntaa. Kuulostaa etäisesti tutulta

  VastaaPoista
 6. Tunnustan, olin nössö ja valitsin sen helpomman vaihtoehdon. Wembleyllä oli varmaan paljon rauhallisempi meno kuin noissa teidän villeissä bileissä. Huh!

  VastaaPoista
 7. Nyyh *häpeää nössöyttään* :( Mutta jos yhtään lohduttaa, niin jotkut meistä makasivat kotona pääsykokeiden raunioittamana ja nukkuivat kellon ympäri... lieventävä asianhaara? :P

  Mutta olipa hauskan kuuloiset juhlat! Ja juhla-apina on hienoa ja soma :). Vain hienoilla apinoilla on helmet.

  VastaaPoista
 8. Tiina, siis niinku oikeesti: me soitettiin Kaija Koota...

  En kyllä nyt tiedä, pystynkö koskaan antamaan anteeksi muusikottarelle :) Hieno apina tunki sellaiset korkkarit jalkaan, että melkein halvaantui ja repi varpaansa verille ja päätyi kävelemään ilman kenkiä sitten kotiin.. ja sen päälle vielä selosti koko ajan muillekin, miltä ne kengät tuntuivat jalassa. Ettei vaan jäänyt kellekään kaupungilla epäselväksi. :P

  Kami, eihän hienojen apinoiden juhlissa mitään *viinaa* tarjota, vaan persikkaboolia ja omenasiideriä.. Sammakot laulaa kauniisti: "Laa!".

  VastaaPoista
 9. Olihan siellä viinaa. Minäkin join osan siitä ISOSTA pullosta minkä sait.

  VastaaPoista
 10. hys hys, hienoilla apinoilla on kulissit ennen kaikkea..

  VastaaPoista
 11. Hienoilla apinoilla on varmasti myös heinäsirkat palkattuna leyhyttelemään palmunlehviä vieraiden viilentämiseksi? Ja pikkulinnut myös auttavat vieraat riisumaan ja pukemaan ulkovaatteet yllensä?

  VastaaPoista
 12. Joku on kattonut sen Disneyn leffan..

  Mutta ihan oikein arvasit, juuri sellaista hienoilla apinoilla on. :)

  VastaaPoista
 13. Heipat!

  Kävinpä laittamassa palautetta ravintola sahan nettisiuvuille. Saas nähä tuleeko vastausta kun laitoin ihan rohkeanan tyttönä yhteystietoni...

  Jos minusta ei kuulu mitään niin ne ovat lähettäneet varmasti lynkkaustiimin perääni :P

  Heini

  VastaaPoista
 14. Sammakot laulaa kauniisti: "Laa!".

  Hetkinen. Tämä on jostain lastenlaulusta.

  VastaaPoista
 15. Niin onkin :)

  Rölliltä..

  Siinä laulunopettaja yritti opettaa sammakoita laulamaan kauniisti, mutta sammakoilla meni aina överiksi kun ne innostuivat ja lauloivatkin väk-väk-vik-kur :D

  VastaaPoista
 16. Juhlat mitä ilmeisimmin tekivät tehtävänsä. =D

  VastaaPoista
 17. Anonyymi6/14/2008

  Annikki.. Anteeksi vain mutta muistanet (eli et) minulla ei ollut juomia mukana joten voinet katsoa sitten jotakuta muuta breezerin omistajaa (kuten siskoasi) sillä pahalla silmällä :)

  Taiska

  VastaaPoista
 18. Äläs yritä, Juhani ilmiantoi..

  Tosin se jäi vähän hämäräksi, että millä ilveellä Heini olisi muka luopunut yhdestäkään omasta juomasta kenenkään hyväksi. :D

  VastaaPoista
 19. Anonyymi6/16/2008

  Niinpä.. ja ihan silläkin et ensimmäisen alkoholilasillisen sain siinä juomapelin aikana jotenka minua on turha syyttää siitä pullosta!! ei siinä ole edes 100% varmuudella mun sormenjälkiä :)

  Taiska

  VastaaPoista