tiistai 25. maaliskuuta 2008

kot kot

Serkkupoika saa vauvan. Se on samanikäinen kuin minäkin (serkku siis, ei se vauva). Pahus, millä ajalla sitä tässä muka ehtii lisääntymään, kun nuoremmatkin huitaisevat lisääntymisjunassa edelle. Tässähän jää kohta itse ihan asemalle.

Pitäisiköhän käydä viemässä munia pankkiin ennen kuin olen hapottanut nekin vähäiset ikää myöten pilalle ja tuotan vain kehitysvaurioisia jälkeläisiä. Näin köyhänä opiskelijana (myyntipuheissa ei kannata olla mielenterveysongelmainen) olisi hyvä myydä ylimääräiset sitten parhaiten tarjoavalle.

Harmi vain, ettei niistä Suomessa makseta kuin ihan vähän. Muuten voisi viettää joka pääsiäisenä munajuhlaa ja pistää sadonkorjuut pystyyn. Kukapa ei haluaisi näin värikkäitä munia: vihreäsilmäisyyttä ja punapigmenttiä, kompaktissa koossa ja yllätystekijänä mahdollinen kaljugeeni miespuolisille jälkeläisille.

Neiti Kemisti suositteli ebaytä minun pääsiäismunille, mutta tuskin ne amerikkalaiset näitä skandinaavisia geenejä haluaa, kun ei ole sitä vaaleutta, pituutta, eikä sinisilmäisyyttä. Irlantilaisesta voisin kyllä mennä, vaan kun se Riverdance-tekijäkin jää uupumaan.

Noitien sukuisia hirviömunia! Kuka tahtoo??

8 kommenttia:

 1. Äläs nyt, minä saatan pian laittaa sinulle tarjousta vetämään. Kun nyt kuulostellaan, mitä lääkäri sanoo.

  Minä kyllä opettaisin Annikin munalle riverdancea, joten seuraava sukupolvi voisi niin tahtoessaan myydä omia muniaan irlantilaisina.

  Nyt tekee itsenikin jo mieli kysyä tässä vaiheessa kommenttiani: mitÄH!?

  VastaaPoista
 2. Jäin tavaamaan tuota ensimmäistä lausetta ja mietin, että miten poika voi saada vauvan. Juu, en taida käydä tänään ihan täysillä...

  Ainahan siellä eBayssa voi laittaa siihen munien viereen kuvan sellaisesta hehkeästä isotissisestä sinisilmäisestä pitkäsäärisestä blondista. Ei ne sitä tarkista onko kuva aito.

  VastaaPoista
 3. Maakotka on..3/26/2008

  Ihanata, ihanata, Annikin uusi koti!! :)

  Meitä asuu tässä pikku kaksiossa pariskunta, viikonloppuisin myös tuommoinen 7-vuotias ikiliikkuja.
  + yksi kpl iso koira.

  Ja keittokomero ja kylppäri/vessa ovat ihanan pikkuruisia myös..

  Juu ja täytyy toki olla iloinen että asuu Suomessa ja on varaa edes tähän ;)

  VastaaPoista
 4. Harkitsen Alcinoen alustavaa tarjousta perustaa riverdance-taitoisten lyhyiden, kaljujen ja vihreäsilmäisten irlantilaisten tonttujen tuotantolaitoksesta.

  Tiina sen sijaan houkuttelee pahoille teille, enkä tahdo amerikkalaiseen vankilaan kaljujen kääpiöiden tahallisesta levittämisestä amerikkalaiseen geenipooliin. Ja kyllähän mieskin voi saada lapsen, esimerkiksi se Arnold Svartsenekker.

  --

  Maatkotka: Sopu sijaa antaa, sanoo uskollinen ystävä.

  VastaaPoista
 5. Olikos se maakotka, josta piti tulla mummopuoli? Vai muistanko ihan pieleen. :o

  VastaaPoista
 6. Joo, mies voi saada vauvan tosiaankin, vaikkei synnyttämään ehkä pysty kuin arska. Olin vähän vajaatilassa aiemmin.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi3/27/2008

  Ei tarvitse olla edes kuvernööri, että raskaaksi tulisi mies:

  http://advocate.com/exclusive_detail_ektid52947.asp

  VastaaPoista
 8. Anonyymi on nyt ihan asian ytimessä.

  nih, tiina!

  VastaaPoista