sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Tuulipukuperhe

En voi uskoa näkemääni: isä, äiti, kaksi lasta sekä kultainen noutaja ja kaikilla yhteensopivat, ellei jopa identtiset tuulipuvut! Isällä ja äidillä tummansiniset takit ja lapsilla vaaleansiniset, kaikilla mustat housut... Epäilen, että noutajallakin oli jotakin tyyliin sopivaa kaulapannassaan.

Juuri äsken! Tuosta ne meni, ikkunan ohi! Reippaalla sunnuntaikävelyllä, koko tiimi!

Tämä on kokemuksena suorastaan yhtäläinen sen kanssa, kun näkee paahtoleipään paahtuneen Jeesuksen kuvan. Kulttuurisesti ja hengellisesti merkittävä näky. Hoo! ja Ooh!

6 kommenttia:

 1. Awww. :) Eikö siinä toisaalta ole jotain vähän liikuttavaakin? Siis vähän mauttomalla mutta sulosella tavalla.

  VastaaPoista
 2. :D Ymmärrän järkytyksesi. Juuri eilen tormäsin vastaavaan ja kun juuri olin tuudittautunut uskoon että kaikki sellainen on jo ohi meidän kauniissa maassamme, mutta totuus on tarua ihmeellisempää : )

  VastaaPoista
 3. Sun täytyy olla valittu! Jos perustat jonkun - no en tiedä minkä - lahkon, niin mä kyllä seuraan sua.

  Onhan urheiluseuroillakin samanlaiset tuulipuvut.

  VastaaPoista
 4. Noo, meidän koulun tytöt kertoi, että niitten koirien kaulapannat täytyy sopia heidän vaatteittensa kanssa yhteen..

  VastaaPoista
 5. Ääää! Ihmettelyysi on hyvin yksinkertainen selitys! Äiti on käynyt paikallisessa urheiluliikkeen poistomyynnissä ja ostanut kaikille tuulipuvut, kun kerrankin on saanut halvalla. Pahalainen vain, kun sattuivat kaikki olemaan samaa väriä.

  Mustat tuulihousut ovat käytännöllisiä. Ne sopivat minkä värin kanssa tahansa. Minä ostan aina mustia tuulihousuja, mutta en koskaan samanlaista tuulitakkia herra C:n kanssa. Enkä lapsillekaan koskaan samanlaisia, kun niille ei kelpaa mikään alennuslaarista. Merkkivaate se olla pitää. Syytän itseäni tästä - mitäs menin pukemaan heidät lapsena itse ompelemiini vaatteisiin.

  VastaaPoista