lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kodin laittoaJoitakin viikkoja se kangas lojui viikattuna pussissaan eteisen lattialla. Joitakin päiviä sitten nostin kangaspussin sohvalle. Sitten minulle kirkastui, kuinka se kiinnitetään alkoviin hieman muokkaamalla muovisia taulukoukkuja (niistä lyötiin koukkuosa pois leipäveitsellä), ja seuraavana päivänä päärmäsin kankaan ja seuraavana aamuna löin sen seinään kiinni. Saatoin lyödä myös vasaralla sormeen, vaikka naputtelenkin sitä kuin naiset liian varovasti ja vasara hyvin lähellä naulaa. Kangas olikin aivan liian lyhyt, vaikka sen olisi tarvinnut yltää vain katosta sängyn reunaan, mutta eihän se yltänyt. Siirsin kangasta, ja leikin, että tapetin on tarkoituskin kehystää sitä. Minusta siitä tuli silti oikein onnistunut. Askartelen siihen ehkä vielä valekiinnitysnauhat mustasta kanttinauhasta, jolloin se hämää juuri sen verran, että se alkaisikin katosta.

Kuvittelen aina pitäväni yksinkertaisesta ja riisutusta sisustuksesta, mutta ehkä se ei toimi ihan jokaisen kerrostaloasunnon puitteissa. Alkovi rauhoittui hetkessä, ja tumma kerää ajatukset yöhön ja uniin.

Viimeiseksi vielä kevään kukkia:Ostin tulppaaneja. Niiden muodossa on jotain hyvin vetoavaa. Pulleat terälehdet sievästi supussa, ne ovat kuin kämmenet vastakkain tai pehmeät tassut.

1 kommentti:

  1. Anonyymi3/16/2009

    Sullahan näyttää olevan oikin mukavan oloinen ja viihtyisän näköinen koti siellä!! Itsekin meinasin tänään tulppaanit itselleni ostaa, mutta tuli valinnan vaikeus väristä, joten jätin seuraavaan kertaan! Sulla oli kyllä ihanan väriset! ;)
    ~k~

    VastaaPoista