perjantai 20. maaliskuuta 2009

Hint..äh

(OBS. otsikot eivät ainakaan tänään parantuneet)

Hyvin aikaisin aamulla näin niin inhottavan unen, että jouduin kiipeämään kauhuissani sängystä ylös ja värjöttelemään sohvalla sen aikaa, että pää selkeni. Unessa makasin sängyssä kuten nukkuessa ja katosta laskeutui suuri hämäkkimuurahainen suoraan sängylle. Se oli naaras ja sen läpinäkyvä takapää oli täynnä valkoisia munia. Yritin osua siihen lehdellä, mutta en osunut, koska unihalvaus esti. Pakenin sängystä heti, kun heräsin, jokin sängynlaitaa lähimmäksi osunut raaja edellä.

Minua ahdistaa tekemättömät hommat, joista en tahdo kirjoittaa.

"Olet sisartesi rinnalla
kuin valkoinen ruusu voikukkien keskellä"
, sanottiin juuri marokkolaisessa elokuvassa. Sen jälkeen hääteltta paloi ja varkaalta tahdottiin katkaista käsi. En jaksa keskittyä.

Keitin kolme purkillista omenahilloa. Siitä tuli auringonkeltaista. Aion syödä sen paahtoleivän ja puuron kanssa.

Mainoksessa pieni valkoinen Lambi-karitsa nukahtaa vessapaperipakkauksen päälle. Onkohan se nuijittu tajuttomaksi mokomaa varten. Liitän (paste) tähän jokakeväisen toiveen muutosta Välimeren vuorille vuohitilalliseksi kera oman juustolan. Lampaitakin voisi olla. Niillä on muhkeat villat ja hyvä liha, sekä suloisimmat poikaset.

Tulppaanit heittivät terälehtensä tänään. Minä heitin terälehdettömät lehdet pois. Matkalle huoneesta keittokomeroon varisi vaaleanpunainen ja ruttuinen vana.

Tässä välissä kävin tekemässä testin siitä, mikä Narnia-hahmo olisin. Olisin joku tuntematon yksisarvinen nimeltä Jewel. Kaikkea sitä. Ilmeisesti kaikki Narnian naiset ovat ujoja ja pelokkaita, paitsi se noita. Minkä minä sille teen, että olen rohkea ja uljas. Niinpä olen polle, jolla on pallit ja fallinen sarvi. Hintti nimikin sillä.


As Jewel, you are slightly stubborn and a tad head-strong, but you are valiant brave and daring. Admired for your free spirit and adventurism, you are the subject of much respect.


Jutun taso on vaihdellut siinä määrin, että määrään itseni yrittämään unta.

Terveisin, ystävänne yksisarvinen nimeltä Kimmeltävä Hinttikivi.

4 kommenttia:

 1. Ei sitä ole nuijittu tajuttomaksi. Siihen on vain piikitetty rauhoittavia.

  VastaaPoista
 2. Tollaset unihalvausunet on kyllä niin pelottavia! Oon kans nähnyt jotain vähän vastaavanlaista joskus nuorempana. Siinä unessä heräsin muka yöllä ja koko huone oli täynnä hämähäkin seittejä ja niissä verkoissa vilisti suuria hämähäkkejä... Eikä tietty minnekään päässyt pakoon, kun ei päässyt liikkumaan. Mistä kummasta moiset unet voi edes johtua? Omituista. Mutta lohduttavaa, että joku muukin näkee outoja unia.

  VastaaPoista
 3. tiina,

  miksi piikittää, kun voi kolauttaa nuijallakin? Niinhän hylkeillekin tehdään.

  chi,

  jokin aivorungon häiriö se on nykyään, ennen selityksenä oli paholainen, joka istuu rintakehän päällä. Selällään nukkuminen lisää riskiä. Kohtaus kestää pari minuuttia.

  Huih, miten inhottavaa se on. En taida nukkua selälläni pitkään aikaan.

  VastaaPoista