tiistai 20. tammikuuta 2009

tukkuhinnalla lihaa, ah mikä päivä

Hii, kyllä se nyt alkaisi siltä näyttää, että ylenmääräinen turvotus ja lihavuus katoaa vähitellen lääkkeen lopettamisen jälkeen. Samoin unirytmi on palannut normaalimmaksi, vähemmänkin unta riittää kuin kellonympäri, enkä ole enää niin väsynyt.

Viikonloppuna huomasin, etteivät sormet enää olleet paksut ja vetiset nakit, vaan ihan sellaiset minunlaiset sormet. Kämmenselkäkään ei ole enää mikään pulska pullankupera. Kuntosalilla taas huomasin, että kertynyt neste on alkanut kadota muualtakin ja iho on valkoisen ja vetisen sijaan normaali ja hieman läpikuultava rinnuksista. Vatsa ei paisuile kuin pullataikina, ja kylkikaari on palannut näkyviin. Hupaa!

Minä en yleensä oikein diggaile tatuoinneista, mutta nyt näin salilla sellaiset ihan hauskat. Tyypillä oli toisessa kyynärpäässä punainen tähti (semmonen erittäin symmetrinen viisisakarainen, läpimitaltaan jotain 7 cm, ja vain ääriviivat) ja toisessa kyynärvarressa kaksi mustaa raitaa käden ympäri. Sellainen selkeä geometria oli mielenkiintoisen näköistä. Jospa se on töissä sirkuksessa.

Kaupasta oli loppunut runebergintortut ja se hieman oli surullista, mutta olihan siellä sika-nautajauhelihaa miltei tukkuhinnalla 4€/kilo, joten siihen oli tyydyttävä. Ylihuomenna teen kiinalaista lihapullakeittoa, ja loput jauhelihasta pakastan.

6 kommenttia:

 1. Mulle tuli ihan sellainen tunne, että oon joskus nähnyt ton tatskatyypin...

  Torstaina meinaat väsätä kiinalaista?

  VastaaPoista
 2. Kannattaa tutkia aika tarkkaan ensin, mitä ne viivat ja tähti meinaavat. Niillä saattaa olla joskus aika erikoisia/syvällisiäkin merkityksiä joissakin alakulttuureissa..

  VastaaPoista
 3. Tiina,

  ai niin, on muuta ohjelmaa silloin.. no perjantaina sitten laitan.

  chi,

  nii, voihan ne jotain merkitäkin. Tai ainahan tatuoinnit merkitsevät. En kuitenkaan ollut niistä ihan niin kiinnostunut, että sen tarkempi perehtyminen innostaisi. :)

  Miten niin "ensin"? ennen mitä?

  VastaaPoista
 4. ...ensin ennen kuin ottaa tatuoinnin...? Tatuoinnin ottaminen on joskus käväissyt mielessä, mutta onneksi mielihalu on mennyt sitten ohi, ja ihan hyvä tällaiselle neulakammoiselle. Kiva niitä on kuitenkin katsella toisten nahassa.

  Nytkö se jo alkoi, ruuneperintorttuaika? Ostaako vai eikö ostaa, kas siinä pulma. - Ostan kuitenkin, ketä minä kuvittelen muka huijaavani.

  VastaaPoista
 5. Voi kun minäkin voisin vaihtaa lääkitystä! Painoa tulee kokoajan lisää tasaiseen tahtiin :(

  En ole ihan varma johtuuko se lääkkeistä, mutta luulen niin.

  Kun viime keväänä lisäsivät jotain lääkettä ja sen jälkeen olen lihonut tosi inhottavasti :(

  VastaaPoista
 6. Celia,

  niin no en ole ajatellut ottaa tatuointia, joten ei ole ongelmaa siitä että joku salainen alakulttuuri vaikkasta vetää herneen nenään. Enkä ole ajatellut ottaa tatuoitua miestäkään ainakaan ihan noin niinku sillä meriitillä.

  Aina pitää ostaa torttuja! Niin kauan kuin niitä riittää, kohtahan ei enää saa :'(

  henna,

  Se on kyllä nykynaiselle hirveä sivuoire, tuo lihominen. Sehän on melkein pahempaa kuin itse sairaus.. no ei ihan. Toivottavasti se vesijumppa ja ruokavalion tarkempi syynääminen auttaisi siihen. Muutoin ei voi oikein muuta kuin pitää häntä pystyssä, myös se lihava häntä.

  sanavahvistus: holicat -tuo pyhistä kissoista pyhin

  VastaaPoista