keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Teiburu no ue ni darekaVielä oli kameran akussa virtaa parin elektronin verran, ja sain otettua kuvan tänään valmiiksi saamastani vauvanhatusta.

Se on vanhemman veljeni esikoiselle, joka syntyy tässä kuussa. Malli on Hello Yarnista, ja voi elämän kevät, miten paljon olen saanut kuulla siitä, että olen mennyt neulomaan tyttövauvalle siniharmaan lakin! Ellen paremmin tietäisi, nimittäisin sitä varsin voimakkaaksi painostukseksi vaihtaa väri pienelle nuppuselle sopivammaksi.

Sori vaan seksistit, totorot ovat sinisiä. Isoimmat on harmaita, keskikokoiset sinisiä ja kaikista pienimmät valkoisia. Ja koska lapsen äiti ei pidä valkoisesta, ja minulla sattui olemaan savunsinistä lankaakin valmiina, niin en missään nimessä mene tätä taruhahmoa häpäisemään vaaleanpunaisella värillä. Kaikenlaista hapatusta, pyh.

Jotensakin tekee mieli ruveta neulomaan vain mustia pääkallohattuja vauvoille. Loppuu se värityrannia.

16 kommenttia:

 1. Voisiko noita saada aikuisten koossa?!? *lääh lääh*

  VastaaPoista
 2. Voipa tietenkin :) siinä samassa ohjeessa on eri ohjeet vastasyntyneelle, vauvalle, ja aikuiselle. Ilmeisesti välimaaston lapset eivät tarvitse lakkeja...

  VastaaPoista
 3. eiku oli siinä lapsillekin oma silmukkamäärä, oikein monipuolinen ohje juu

  VastaaPoista
 4. Et siis oole itse vielä perustamassa "Annikin Totoropipo"-nettiputiikkia?;)
  Täytynee sitten varmaan kaivaa ne vietävän sukkapuikot esiin... Totoropipo voisi kyllä olla aikas siisti, tiedän heti jo pari kaveria jotka varmaan vihertyisivät kateudesta:)

  VastaaPoista
 5. Hee, no jos vaivanpalkasta sovitaan, niin mikä ettei voin tässä samalla vauhdilla tehdä isommankin *enter ahne hymy*

  VastaaPoista
 6. Eikös ne pääkallokuosit ala olla jo vähän menneen kesän lumia? =)

  VastaaPoista
 7. ei ne vielä lastenvaatteissa, jonne aikuisten printit tulee viimeisenä (aikuisille ne taas tulee teineiltä).

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana! Ja nappiosuma totoron värityksessä. Eihän se edes olisi totoro jos se olisi ollut vaaleanpunainen!

  VastaaPoista
 9. Kummallista tuo nykyinen väripolitiikka. Erityten kun vaaleanpunaista pidettiin ennen miesten ja tummansinistä naisten värinä...

  Tot-to-roo-tot-tooo-ro... :)

  VastaaPoista
 10. Ei näitä naisia voi millään historiallisella faktalla vakuuttaa. Kun naisen sydän sanoo, että tyttövauva on puettava vaaleanpunaiseen ja että sininen väri suorastaan sanoo, ettei vauvaa rakasta juuri tyttövauvana, niin siihen on ihan turha sanoa yhtään mitään. Mitä tuollaiseen logiikkaan tai sen puutteeseen edes voi sanoa?

  VastaaPoista
 11. Perhana, vanhempani varmaan inhosivat meitsiä kun pukivat vuoden -82 äitiyspakkauksen väreihin.. Se oli kaukana vaaleanpunaisesta.

  VastaaPoista
 12. Joo, kyllä taisi minullakin olla tummanruskeaa päällä, eikä yhden yhtä vaaleanpunaista vaatetta. Niin se muoti muuttuu, eikä nämä ihmiset edes huomaa sitä.

  :P

  VastaaPoista
 13. Voitais kyllä vaikka sopiakin vaivanpalkasta... Olisko sulla sitä valkosta lankaa olemassa? Tosin mitenköhän mahtais valkosessa luonnistua nuo silmät...

  VastaaPoista
 14. Onhan valkoistakin montaa sävyä olemassa, joten ei se ihan kauhea ongelma ole, että saako sille silimät piähän.

  VastaaPoista
 15. Totta, pipo vaikka luonon vaaleana ja silmät kirkkaan vaaleana tms. Aivan.

  Siirretääneen keskustelu tästä eteenpäin sähköpostiin? Sinulla lienee joku sähköpostyilinkki täällä blogissa.. (omassani ei tietääkseni vieläkään ole ainakaan toimivaa sellaista....)

  VastaaPoista
 16. Hmm, vai eikö olekaan linkkiä? En löytänyt ainakaan, joten annan omani:
  oseeds@yahoo.com :)

  VastaaPoista