sunnuntai 11. tammikuuta 2009

rysk paisk

Yläkerran nuorehko pariskunta huutoriiteli jälleen koko yön. Ne käyvät aina yhdessä baarissa viikonloppuisin, erityisesti lauantaisin, ja kotiintulon jälkeen mekastus alkaa. Eilen mekastus alkoi jo kadulla, jossa huutorintama lähestyi vääjäämättömästi taloa kahden aikaan yöllä. Nainen lähti ilmeisesti ovelta kävelemään, koska mies jäi karjumaan yksinään. Sitten oli tunnin hiljaista, kunnes yläkerran ovisummeria painettiin pohjaan minuutti. Nainen palasi ilmeisesti ilman avaimia kotiin. Sitten alkoi huuto.

Kolmen jälkeen alkoi kuulua myöskin tömistelyä ja ryskettä. Jompaa kumpaa varmaan heiteltiin hieman pitkin seiniä, ja kaivoin jo puhelimen käteen, että soitan polisiit, mutta sitten olikin ihan hiirenhiljaista - 15 minuuttia, jolloin huuto alkoi uudestaan. Ainakaan toista ei kuristettu hengiltä. Kuuteen asti ne jaksoivat räyhätä. En kuitenkaan sitten soittanut minnekään. Joten jos täältä nyt löytyy joku ruumis, niin vika on välinpitämättömissä naapureissa.

--

voi argh. Eroaisivat jo, ja muuttaisivat jonnekin muualle - molemmat.

Sama ylellinen katsaus perhe-elämään oli aikoinaan myös minun Jyväskylän kotitalossa, jossa meteliä piti alakerran judoka avovaimonsa kanssa. Jossain vaiheessa oveen ja postiluukkuun ilmestyi kahden nimen tilalle vain yksi ja iloitsin kotirauhasta, kunnes tajusin, että eiväthän ne mitä eronneet, vaan menivät naimisiin. Voi elämän perse.

7 kommenttia:

 1. Joillain pariskunnilla on sellainen outo käsitys "bilettämisestä" että ensin käydään baarissa yhdessä ja sen jälkeen järjestetään perheriita. Ihan joka kerta. Mahtaa olla hauskaa.
  Ens kerralla ehkä kannattaa soittaa poliisi ihan vain siksi, että tyypit tajuaisivat miten idiootteja ovat. Tai sitten eivät tajua...

  VastaaPoista
 2. annikki, vastasin kommenttiisi omaan blogiini. kiitos käynnistä!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/11/2009

  Taloyhtiöissähän on ihan säännöt ja pykälät, jonka mukaan hiljaisuus aika on yleensä ilmoitettu klo 22-06 aikana.
  Soita seuraavankerran poliisit paikalle, jotta ainakin sinä saat nukkua rauhassa. Nuo kun yleensä eivät lopu kokonaan koskaan ja jos naapurin antaa käyttäytyä asiattomasti jatkivasti, eikä siihen kukaan koskaan puutu, sehän jatkuu ja jatkuu... ~k~

  VastaaPoista
 4. Jos elämällä olisi persoona, sillä olisi hieno huumorintaju (viitaten postiluukkuun). ;)

  En kuitenkaan halua personoida sellaisia asioita kuin esimerkiksi elämä, maailma tai kohtalo, joten sanottakoon tuota hauskaksi sattumukseksi.

  VastaaPoista
 5. Tässähän pitää jo ihan huolestua omasta parisuhteesta, kun ei me vaan tuommoisia huutoriitoja öisin harrasteta. :o

  VastaaPoista
 6. Tämä on varmaan jotain blogimaailman sääntöjä vastaan, mutta luin vanhoja postauksia hihkuen itsekseni, joten kommentoin sitten näin myöhässä: Ikean hyllyjen kokoaminen on äärimmäisen rentouttavaa puuhaa. Siinä saa olla ihan tyhmä ja kuitenkin tuntea olevansa oikein taidokas ja osaava :) Ja kuka tahansa joka lukee Havahtumisen eikä rakastu on täysi tampio.

  VastaaPoista
 7. Meeminakki napsahti sinulle! Jos haluat osallistua, käy blogissani katsomassa.

  VastaaPoista