perjantai 9. tammikuuta 2009

..

Tänään vedin talven ensimmäiset lipat kadulla. Kolautin toisen polven jäähän, mutta siinäpä se oli. Ketterästi kuin kaupunki-ilves ponkaisin pystyyn ja jatkoin coolisti kauppaan.

Lomakkeisiin jouduin etsimään ylppäripäivämäärän, jolloin minulle helpotuksekseni selvisi, että huh tänä vuonna ei tule kahdeksaa vuotta täyteen aikidoa, vaan vain seitsemän - aloitin sen nimittäin heti seuraavana syksynä ylioppilaskevään jälkeen. Lajillinen kriisi lakkasi heti olemasta. Seitsemän ei vielä ollenkaan ole niin paha kuin kahdeksan (joka taas ei ole ollenkaan niin paha kuin viisitoista, joka taas ei ole...).

Tyhjensin kaksi juustoutunutta maitopurkkia jääkaapista ja ituisia säkkejä vihanneslaatikosta. Sitten tein oikean Martta-liikkeen, ja laitoin kahvinporoja pikkuastiassa jääkaappiin imemään hajuja. Toimii! Annikkila suosittelee.

Oma sänky on aivan ylellistä monen viikon vierassänkyevakon jälkeen. Ja oma sohva. Ja oma liesi. Ja omat palaneet sikasiivut siinä omalla liedellä, kun joku ei ylellisyydessään osaa omaa ruokaa enää vahtia. Ja onhan se tietysti... oma sankka musta kärykin oikein kodikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti