1) Pitäkää vasemmalla kädellä vauhtipyörästä "P" ja kääntäkää oikealla kädellä kytkinnuppia "Q" itseenne päin siksi, kunnes nuppi on löysä ja kuuluu heikko kilahdus (kuva 7).
2) Pujottakaa lanka kuvan osoittamalla tavalla ja vetäkää se puolan sisäpuolelle puolan laipassa olevasta reiästä sormen pituudelta.
3) Avatkaa kansi "F" (kuva 8), painakaa vipu "G" alas ja työntäkää puola akseliin "E" siten, että reiät lankoineen tulevat vasemmalle. Työntäkää akseli "E" nyt puolineen oikealle, joloin kansi "F" jää auki.
4) Pitäkää vasemmalla kädellä puolasta riippuvasta langasta ja käynnistäkää kone: muutaman kierroksen jälkeen langan pää katkeaa itsestään.
Kun puola on täynnä, pysähtyy puolaaja automaattisesti ja kansi "F" sulkeutuu.
5) Avatkaa kansi, painakaa vipua "G" ja poistakaa täysi puola.
Määkin tahdon rautaisen ompelukoneen. Ne on niin kovin paljon mukavampia, kun eivät kuljeskele ympäri pöytää silloin kun tekee raskaampia töitä.
VastaaPoistaJa nuo wanhat ohjekirjaset on kyllä huippuja. Minulla on tuolla yksi vanha romukone, jossa neuvotaan miten koneen saa toimimaan ilman sähköä (eli yhdistettyä sellaisen sähköttömän koneen polkupöytään).
Sama systeemi, mahtavaa, kiitos!
VastaaPoistaTäytyy kokeilla lähipäivinä.
Atair