maanantai 6. lokakuuta 2008

Semmottinen viikonloppu

Kuoharit yökerhossa

S&L järjestivät Ainolan entiselle iskuryhmälle kokoontumisajot Jyväskylässä. Ydinryhmä oli pieni, mutta tunteikas. Ilta oli yhtä megadraamaa, mutta niinhän sen täytyy ollakin, kun hyvien ystävien kanssa tapaa. Joten juhlissa itkettiin ja naurettiin ja tehtiin ryhmähaleja sekä laulettiin.

En kadottanut takkia, enkä lompakkoa. Tanssimaan en päässyt, tai no en lähtenyt pyydettäessä, koska no enpä vaan mene varattujen miesten lähmittäväksi (ei kiitos, Arska). Tytöt olivat kerrankin enemmän keskustelu- kuin tanssimielellä, ja niinpä juotiin Miran tarjoamaa kuohuviiniä pari pulloa ja selvitettiin elämää.

Uusista valokuvista näki, että kaikki ovat kolmessa vuodessa tukevoituneet, joten seuraavat Memorybileet voisi varmaan pitää kylpylähotelli Peurungassa (antakee vaan mainostuloja) ja tilata sinne joku viikon reippailurääkki, ennen kuin ollaan kaikki lihavia ja omahyväisiä keski-ikäisiä.

Mun ja Larpan kuuluisa salasuhde ei ottanut tulta vieläkään alleen (dämmit), joten kopsuttelin koroissani neiti Kemistin luokse yöksi. Aamulla olo oli ihan kohtuullinen ja neiti Kemisti passasi koko päivän laittamalla ruokaa ja keittämällä teetä ja leipomalla kakkua ja paistamalla lettuja.

Seuraavaksi Annikin yhden henkilön kriisitiimi matkustaa Kuopioon pelastamaan sieluja masennuksen syövereistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti