torstai 2. lokakuuta 2008

Lettu ja omenahilloYatta!

Siinäpä minun elämäni ensimmäinen itsetehty hillo menossa parhaimpaan suuhun eli omaani. Hyvää oli. nom nom nom

6 kommenttia:

 1. Apua! Missä kermavaahto?

  Omatekinen omppuhillo ON kyllä parasta. Nimim. Kokemusta On.

  VastaaPoista
 2. Ai omppuhilloa lettujen kanssa? En ole koskaan kokeillut.

  Aika jänskä sattuma muuten, että söin viime sunnuntaina lettuja (mansikkihillolla) - edellisestä kerrasta oli aikaa ainaskin kymmenen vuotta! Oli nam!

  VastaaPoista
 3. seeds,

  minä alan olla kahden vaiheilla, pidänkö kermavaahdosta lettujen kanssa. Se tekee niistä aika tuhtia herkkua, ja sitten on äkkiä tosi huono olo (tai ehkä kermavaahto ei vain sovi ahmateille ;D )

  elegia,

  letuthan on olemassa vain sitä varten, että niiden kanssa voi syödä erilaisia hilloja ja lisäkkeitä. :) mustikat, vadelmat, herukat.. kaikki käy!

  VastaaPoista
 4. Haha. Luin tuosta että "leuathan on olemassa vain sitä varten". No tietty, leukojen ainut tarkoitus on hillojen ja lisäkkeiden syönti.

  Minäkään en välitä kermavaahdosta lättyjen tai vastaavien kanssa. Siis nehän on lämpöisiä ja se kermavaahto sulaa ja sitten siitä tulee vain kermaa, joka sotkee hillon ja kaiken... Yöh. Tykkään selkeistä ruuista (vrt. Mäkin hampurilaiset vs. Hesen hampurilaiset -> Mäkki voittaa).

  VastaaPoista
 5. Mh. Olen aika yksinkertainen! Olen pitkään ollut lukematta blogiasi, ja sitten minut houkuttelee tänne takaisin otsikko "Lettu ja omenahillo". Teen päätökseni makuhermoilla. Ja kyllä, leukojen ainoa tarkoitus on hillojen ja lisäkkeiden syönti.

  Kannattipa tulla takaisin, hitto että tekstejäsi on mukava lukea. Ei kukaan muu kirjoita tällä tavalla.

  VastaaPoista
 6. Haa, kiitos Kaisa :)

  VastaaPoista