perjantai 4. huhtikuuta 2008

röö

- juu, en oo menossa juhlimaan.

Sen sijaan vietän järkkyä koti-iltaa tehden laskutehtäviäni, ja ei mee hyvin:

Skannasin neiti Kemistille biomolekyylin tehtävämonisteesta, jotta se voisi kertoa minulle yhtä ja toista ko. aineesta, mutta unohdin tehtävänipun skanneriin ja kohta etsin sitä joka paikasta ja lopulta tulostin uuden vain löytääkseni samalla entisen. Unohdin varaamani saunavuoron ja nyt möllistelen tukka limaisena lisää tehtäviä ja kuljeskelen kerrassaan karmeissa fleece-housuissa ympäriinsä, koska en vaan ole tarjennut kahteen viikkoon kotona ilman villasukkia ja paksua vaatekerrosta syystä tai toisesta.

hirveä fleecehirviö


Lisäksi haisen pahalta.

ja unohdin pyykkivuoronkin

4 kommenttia:

 1. Meinasin sanoa, että sama kai se minkälaisissa housuissa ja haisevana sitä siellä kotona yksin hengaa, mutta jotenkin se kuulostikin ilkeältä. Sanoin kuitenkin (näköjään), mutta ei ollut tarkoitus kuulostaa ilkeältä. Olen nimittäin itse vielä kummallisemmissa vaatteissa ja vielä haisevampana yksin kotona pe-illan. Olen tänään imuroinut sänkyni alta ihan hikipäisenä kaikenlaisia mutaatioita, joita villakoirista oli alkanut jo muodostua.

  VastaaPoista
 2. Hehhee, olen tietysti hengaillut tasan yhtä karmeana myös parisuhteessa (siihen se varmaan kaatui, juu).

  En tiedä, jotenkin se sauna kimmelsi mielikuvituksessani sellaisena puhdistautumisen hetkenä - ja sit vaan menin ja unohdin koko homman. voi plääh.

  Joskus tää bloggaaminenkin vaan menee siihen pisteeseen, ettei voi enää tehdä muuta kuin julkaista kuvia takapuolestaan. ;D

  VastaaPoista
 3. PS. en edes aio vilkaista sohvan alle ennen muuttoa. Siellä tekee pesää pari punaisia tohveleita, ruokamuruja, pölymölkeröt ja jotain taatusti tosi pahaa..

  VastaaPoista
 4. Siis häh? Ainahan kotona ollaan rönttyvaatteissa. :o Ja päiviä peseytymättä. Vasta, kun omaa nenää alkaa häiritä kainaloista leijaileva miehekäs aromi, käydään vähän pesaisemassa niitä.

  Talvella olen minäkin ollut paksussa vaatekerroksessa. Parhaimmillaan kolmet housut ja noin kolme villapaitaa. Se on sitä energiansäästöä nääs. :P

  VastaaPoista