lauantai 6. elokuuta 2016

Tänään siivosin asunnon. Jotta tutkintotodistus putoaisi asialliseen tilaan, eikä roskaläjään, joka pursuilisi pitsalaatikoita, roskapusseja ja leivänmuruja. Hortensiat kuolivat jo alkukesästä. Sen sijaan niiden ruukkuihin istuttamani yrtit ja salaatit rehottavat tyytyväisinä. Toisia naisia varten on kukat, ja toisia varten tilli.

Olen lukenut kolme romaania. Siinä on jo enemmän kuin viimeiseen kuuteen vuoteen. Aloitin tänään neljättä, mutta luvut oli nimetty 1. vuosi, 2. vuosi, 3. vuosi aina 11. vuoteen asti, joten tapojeni vastaisesti luin ensimmäisen ja 11. vuoden ja nakkasin kirjan sohvan nurkkaan. Kuka tuolla tavalla nimettyjä lukuja jaksaa lukea. Herranjestas 11 vuotta kolmessa päivässä. Ei kiitos. Sankari puhui pitkiä korulauseita ja en tiedä, olisiko 11 vuoden sulattelukaan lämmittänyt moiselle lopulle.

Saunalautat lipuvat lahdella. Joskus niitä on kaksi tai kolmekin yhtäaikaa vesillä. Olisi aika hauskaa, jos niissä olisi kyljissä tykit ja vain voittaja selviäisi takaisin satamaan. Ainakin syksyyn mennessä lauttoja olisi huomattavasti vähemmän jäljellä.

2 kommenttia:

  1. Olipas mukavata kun kirjoitit. Tai oli mukava lukea tämä. Sanan- ja huumorinsäilä hallussa, check check. :) <3

    VastaaPoista
  2. annikki8/07/2016

    Heii! Loppu ei vielä tullutkaan. :D

    VastaaPoista