perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kadut on lakaistu hiekoitussorasta. Valkeisenlampi näyttää paksussa jääkuoressaan samealta silmältä kirkkaan taivaan alla. Kaikessa on vohvelin, nougatin, suklaan ja mudan värejä. Kampusalueen pajut nojailevat juuriinsa mietiskelevinä oudon kullanruskeassa hämyssä. Ruskeat ruohokentät paistattelevat päivää.

6 kommenttia:

 1. Itse asiassa tykkään Kuopion yliopiston kampusalueesta, mikä on Savilahden ansiota. Uusasialliset rakennukset, vaikka ovatkin lättyjä, on varsin hyvin saatu sopeutumaan maisemaan.

  Lentoon-teos Savilahden pohjukassa on mieleeni, mutta jotkut pitävät enemmän Canthian kyljessä olevista lipputangoista.

  Täällä lounaiskolkassa sepelkyyhkyt huhuilevat ahkerasti.

  VastaaPoista
 2. annikki on nonparelli

  VastaaPoista
 3. mutta sano minulle annikki, jollain koodikielellä edes, että toivot etten kommentoisi täällä. aloita joku virke vaikka sanalla "... tänään...", niin tajuan. (häirikkö en halua olla)

  Miksi minä pyydän anteeksi omaa olemassaoloani?
  No, sen takia kai. (epävarmuuttani, tietysti)

  VastaaPoista
 4. No tuli taas se, mitä täältä haen: annos yhteensointuvia lauseita. Hienoa luonnonkuvausta.

  VastaaPoista
 5. Minulla on kissa. Aina, kun menen kotiini, se katsoo minua vähän epäluuloisesti, kun tulen (ja heiluttaa häntäänsä.) Sitten se kysyy minulta "mitäs sulle kuuluu?", ja kun vastaan "ei sen kummempaa", se rupee hymyilee mulle. (Kissat ovat muuten hirvittävän näköisiä kun ne hymyilee.) Illalla me me keitetään teetä, syödään hiirinaksuja, ja katsotaan televisiosta animaatioita. Ja rapsutellaan toisiamme. - Paitsi välillä minä täytän itsekseni ristisanatehtäviä.

  VastaaPoista
 6. Opin koko ajan uusia asioita, esim. sana "hiirinaksu", sehän on sinulta varastettu.

  Voi v-ttu että kun olisi lapsi... kaikki olisi uutta. Eikä mitään tarvittisi varastaa keltään!

  VastaaPoista