tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ilma on käynyt leudoksi ja aurinko paistaa jo lämpimästi hetken päivästä. Kevät tulee nopeammin, kuin viime vuonna. Pitkät päivät eivät tunnu enää niin raskailta.

Hotellihuoneessani katson uutta kotimaista visailuohjelmaa ja järkytyn kilpailijoiden tyhmyydestä. Minua varmasti huiputetaan jotenkin, eihän tuollaisia ole olemassa. Mietin, millaista olisi asua tuollaisissa hengettömissä pienissä huoneissa jatkuvasti. Pyyhe vaihdetaan joka päivä uuteen, siivooja käy pyyhkimässä vesiroiskeet kylpyhuoneen pöydältä, ilmastointi humisee ja seurana on alati yksinäisyys.

5 kommenttia:

 1. Aivan kuin kuvailisit elämää hotellihuoneessasi. Mustinlampi taitaa olla vielä jäässä.

  VastaaPoista
 2. annikki3/12/2014

  ei nyt oo parempaakaan tarjolla, treenaamisesta en jaksa jauhaa, opinnoista en halua puhua jne tyhjää täynnä. Hotellihuone sijaitsi ei-kotona.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/13/2014

  annikki

  tätä ohjematyyppiä sanotaan harmittomaksi viihteeksi. juupa juu. aikansa tuijotettuaan myös katsoja muuttuu vähitellen harmittomaksi olennoksi, joka ei enää siedä kuvaruutuun ongelmallisia kysymyksenasetteluja.

  silloin tällöin tv-häslän sekaan tipahtaa joku pieni helmi, draama, jossa ei huudeta vaan ajatellaan ja ilmaistaan. katsoin brittipuolelta sellaisen. se kertoi perheestä, jossa ankaraan elämään kuuluu työtä ja työtä, mutta äiti kirjoittaa myös runoja, japanilaisia haikuja. isä ei hyväksy äidin harrastusta. kauna puhkeaa aggressioksi, kun äiti saa sanomalehdeltä pienen palkinnon runoistaan.

  kertomus on surullinen ja väistämätön. katsoja tietää, ettei tässä käy hyvin. siksi on helpottavaa, että aivan viime hetkillään tarina kuitenkin saa luontevasti lempeän päätöksen.

  meri

  VastaaPoista
 4. annikki

  Ymmärsin kyllä, että et ole "kotihotellissa". Kysymykselläni Mustinlammen jäistä miestikelin vain opiskelukaupunkisi kevään edistymistä.

  VastaaPoista
 5. Jäätä on vielä Mustinlammessa. Ja taas on kylmä korkeapaine jostakin lämpenevästä, vaan ei vielä kovin lämpimästä pohjoisesta.

  VastaaPoista