keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Juostaan paljain jaloin terassilta kylmälle kevään nurmelle ja pihatien sepelille. Pihalla tuoksuu märkä multa, aurinko on laskenut kauan sitten. Jalkapohjia hyytää, mutta hauskaa on juosta ja juosta vain.

12 kommenttia:

 1. Kirmasitte kuin Aatami ja Eeva konsanaan (vaikka todisteita ei ole siitä, että olisi ollut muuta paljasta kuin varpaat).

  VastaaPoista
 2. No niin no, mutta tämä on kuitenkin tietynlainen tyylikäs ja aistikas blogi, joten paljaat jalat tuntui soveliaammalta kuvaukselta kuin tuota kokovartaloviuhahdus. :)

  VastaaPoista
 3. Pikkupoikana jalkoihin kasvoi Variksensaappaat. Voi että syksymmällä jalkoja poltti kun ne piti repii irti, voirella balsamilla, ja mennä kouluun oppiin saksankielen epäsäännöllisiä verbejä. Mieluummin olisin muuttanut Etelään kuten muutkin Kurjet. (kirj. Viktor Hugo)

  Mut...

  http://www.youtube.com/watch?v=4iJzBmszxII


  Annikki Armas, Kippuravarvas! Jos voisi... mitä nämä nyt ovat... nämä joilla Humbuugiteltoissa voi voittaa Paulingin kahvipaketin... Ruletteja! Jos ne sais pyöriin takaperin, kuten koko Elämän, niin äkkiäkös me kumpikin oltais Tanssimassa Jokioisten Latovainiolla. Tai Someron Esakalliolla. (Tosin sinua ei olisi vielä silloin ollut olemassa. Mutta ei nyt tartuta turhiin yksityiskohtiin, eihän?) Minä kumminkin katselisin Sinua kuin Kissa kuumaa Puuroa, em minä silti sua uskaltais tulla hakee. Katselisin vain - ikään kuin sen takia sinne olisin tullut - että mitä ne nyt Puffetissa mainostavat? Ahaa, Pilsneri 0:88 penniä, makkara 0:72 penniä, kahvi 0:50 penniä. Vasta viime tipassa tekisin U-käännöksen, tulisin takaisin, pokkaisin kohteliaasti, ja kysyisin, että "tanssittaisiinko?".

  Ps. Em minä ikinä ole opetellut minkään tanssin askelia. (Mutta osasin heittää kierteisen voltin sekä eteen- että taaksepäin.) Aikoinaan soitin yhdessä rautalankabändissä rumpuja, olin siinä hyvä. Paukutin "kannuja" - kuten minä ja me muut ammattilaiset rumpuja kutsuimme - ja katselin, kun koulaiset pomppivat. Se oli (älytöntä)... eli, mielenkiintoista!

  VastaaPoista
 4. Tuli mieleen, lisätä tähän, että aika harva häävalssiaan veivaava ihminen - oli hänen sukupuolensa sitten se tai tämä - osaa heittää kierteisen voltin.

  Minäpä osasin! Eikä minua nämä taustatukiryhmäni - näitä joita jotkut kutsuvat Cheelandereiksi - kannustuskommentit "heitä homo voltti!", ei se häirinnyt. Koska...

  olen mielestäni heteroseksualisti?

  Ps. Vai haluatko Koklata? (Että en muka olisi.)

  VastaaPoista
 5. Et, etpä tietenkään.
  Ja minkä takia minun itsestäänselvyyksiä Sinulle, tai itselleni pitäisi todistaa? - Ei minkään takia. Paitsi välillä. Koska... no nyt en kyllä tiedä miten jatkaisin tätä lausetta? (Ohoh!)

  VastaaPoista
 6. Olen aika iloinen siitä, että saan asua ja elää täällä tulevaisuudessa, missä on mukavaa.

  Haluni kokeilla erinäisten miesten heteroseksuaalisuutta on vähentynyt merkittävästi viime aikoina, kun viehätysvoiman testaaminen on lisääntynyt syystä, jota en oikein tiedä kuusinkertaiseksi. Tätä tietysti kadun vanhana, kun kukaan ei enää halua, että mummona kokeilisin yhtään mitään, mutta ehkäpä selviän siitä järkytyksestä.

  Et kai ihan oikeasti ole omissa häissäsi heittänyt volttia kesken häävalssin? Sellainen on jo vähän epäkohteliasta, kun toinen siinä yrittää tanssia.

  VastaaPoista
 7. Ai, heitinkö voltin omissa häissäni?

  http://www.youtube.com/watch?v=a1smtpOo6Ws

  Sanottaisiinko näin, kuten ystäväni Matti pruukaa sanoa, että

  "... ehkä heitin, ehkä en"....

  VastaaPoista
 8. Aila Mewriluoto muuten kirjoitti Viita-kirjassaan siitä kun hän kuskasi Lauria ja sen juoppoystävää... niin tämä toinen juoppo sanoi, mielestään kauniisti kun hän oli niin ilahtunut siitä että Aila auttoi heitä... että "Aila, sitten kun sää tuut niin vanhaks, ettei kukaan haluu panna sua, niin kyllä mee pannaan sua..."

  VastaaPoista
 9. Tuohan on niin reilu ja rehti lupaus, että jos minä olisin tyttö, niin minulla alkaisivat sukat pyöriä jaloissani. (Ennen kun ottaisin ne pois. Pyöriskelemästä.)

  VastaaPoista
 10. Schrödinger varjele minua suurilta kirjailijoilta ja juopoilta miehiltä.

  VastaaPoista
 11. Tämä on niin sisäänrakennettu toivomus, että se todennäköisesti toteuttaa itsensä. - Mutta tiedätkö mikä sinussa on kamalinta - tai oikestaan hirvittävintä...? Se, että olet niin suloinen.

  No, ehkäpä siitä vielä muutut.

  VastaaPoista