torstai 2. syyskuuta 2010

"hei, olen"

Heräsin uuteen elämääni säpsähtäen kello viittä vaille kahdeksan. Pommiin nukkumisen kauhua en olekaan vuosiin kokenut. Päätä särki vaihdellen koko päivän ja illan, kunnes antikliimaksina sairastuin tänään ja lähdin epämääräisiltä johdantoluennoilta kotiin, peiton alle. Varsinaiset kurssit alkavat vasta ensi viikolla. En jaksa tutustumisleikkejä, mutta rämmin ne läpi reipasta teeskennellen. Rentous on olotila, jonka saavuttaa tahtomattaan pitkällä kitumisella elämässä, kun jokainen hauras tukirakenne romahtaa joko kirskuen, hiljaa tai veltosti lusahtaen vaaleanpunaisen ja pehmeän katkarapumaisen ytimen ympäriltä.

Minulta on loppunut kupari. Uusi grafiikankurssi alkaa maanantaina, ja keskiviikkona alan ohjata peruskurssia aikidossa. En ihmettele, että olen hieman väsynyt ja ärtynyt, vastahakoinen ja lannistunut. Menee muutamia viikkoja, ennen kuin totun ollenkaan tekemiseen ja olemiseen. Oikeastaan en tahtoisi eritellä olotilaani ollenkaan. Nahka on käynyt niin kitsaaksi.

Jupiter loistaa joka ilta.

6 kommenttia:

 1. Valmentaja-Annikki. :)

  Sairastuminen on kyllä tylsää. Vaikka sitä joskus miettisi, että olispa kipee, niin sais vaan makoilla sängyssä pari päivää, mutta oitis siihen vaan kyllästyy sitten.

  VastaaPoista
 2. "Kutsu mua senseiksi" onkin vanha ja pervo vitsi harrastajapiireissä. Sen voi peruskurssilaisille syöttää uutena. Voi miten kertaankin kaikki hölömöt jutut siellä.

  "Aikido on irrationaalista pyörimistä kuvitteellisista hyökkäysmuodoista."

  "Thirty degrees!"

  "Nikkyomatic 2000 - ja lukko onnistuu."

  heh, no ei varmaan avautunut, ei se mitään, kerroin ne silti. And many more!

  Vatsatauti on perseestä. Tämän voi käsittää kahdella tavalla, joista molemmat ovat oikein.

  VastaaPoista
 3. *nauraa, niin ne luulee että tajusi*

  VastaaPoista
 4. Nyt kävi, tytöt, niin että minua ihan oikeasti alkoi naurattaa tämä kommenttikeskustelu.

  Ja minä olen vakaasti sitä miettä, että kun nahka käy liian kitsaaksi, on oikeastaan mahdoton eritelläkään.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9/05/2010

  :D kun pääsisi treeneihin.. kelpaisi huonotkin vitsit ihan mainiosti. Hyvin avautui siis jutut, paitsi tuo nikkyomatic, jota mulle ei varmaan ookkaan kerrottu vielä..

  Saitko sinäkin siis opiskeluvuoden aloitusflunssan? Mulla taitaa olla jo toinen tulossa tälle syksylle. Blaah sille. Onneksi ovat mietoa sorttia.

  -Yhä vaan nimetön-

  VastaaPoista
 6. annikki (ei-kirj.)9/06/2010

  Nikkyomatic lienee niitä ihan varhaisimpia, Pahkasika-kaudelta (vrt. pleistoseeni). Se on siis kuvitteellinen mekaaninen teline, johon uken käsivarsi asettamalla saadaan aina aikaiseksi sopiva kulma ja nikkyo olkapäälukkona.

  Jokin kauhea tauti iski välittömästi. Varmastikin järkytyksestä. Toista perään en ainakaan tarvitse. Saat pitää. :)

  VastaaPoista