lauantai 28. elokuuta 2010

maria

valokuvasta, 1 h


näin hienon nenän ja yhtäkkiä halusin piirtää.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi8/28/2010

  Katsoiko joku elokuvan?

  VastaaPoista
 2. Joku varmaan katsoi. Minä myös. No ainakin piirros on siis tunnistettava, sitä nimittäin arastelin, että ei sitä tunnista kukaan ja en jaksa yöllä piipertää mittasuhteiden kanssa tarpeeksi, niin turha nimetä sen tarkemmin.

  Leffa oli ok, Marian kasvot aivan mahtavat.

  VastaaPoista
 3. Olen autuaan tietämätön kenestä on kyse, mutta pidän piirroksen herkkyydestä

  VastaaPoista
 4. Katja, kiitos.

  Kristian,

  en minäkään tuota mariaa ole tuntenut, kunhan vain sattui näyttelemään sen illan myöhäiselokuvassa "Sata harjanvetoa ennen nukkumaanmenoa", häpeälliseroottinen kasvutarina. pääosan esittäjällä oli hyvin herkät kasvot.

  VastaaPoista
 5. Mietinkin, että mistä leffasta, mutta en jaksanut kysyä.
  Näin että se tuli, mutta en oikein halunnut katsoa. Olen lukenut sen kirjan ja se oli ihan hyvä (sillä tavalla kuin sen aihepiirin kirja voi olla hyvä), mutta ajattelin, etten ehkä halua visualisoida itselleni niitä rankkoja kohtauksia siitä kirjasta.
  Malli ja piirtämäsi kuva on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
 6. Ei se leffa ollut mitenkään järkyttävä, vaan siihen oli poimittu sellaisia melko kesyjä tapahtumia, ehkä ajatuksen tasolla järkyttäviä, mutta ei mitenkään graafisia tai väkivaltaisia, eikä alastomuuttakaan ollut lopulta paljoa. Se olisi saattanut olla tosi huonokin elokuva, ellei sillä melissan näyttelijällä olisi ollut niin hyvät kasvot, joita käytettiin paljon. Joten nyt se nousi jopa "no jaa"-tasolle. :)

  ehkä se kirja menisi pilalle filmatisoinnin näkemisestä.

  VastaaPoista