tiistai 22. kesäkuuta 2010

Ajoin tyhjällä renkaalla vaikka kuinka pitkään, enkä huomannut. Hirvittää ajatella, mitä olen sallinut luonnon tehdä vanteelle. Olen kuuro moottoriäänille ja ohjattavuusongelmille.

Konfirmaatiokirkossa minulla ei ollut sukkahousuja, koska ne repesivät, joten ihana pinkihkö mekkonen tarrautui takapuoleeni joka kerta, kun istuin pitempään penkissä. Kiskoin sitä jokaisen ylösnousun yhteydessä irti, kunnes huomasin, että parvella joku innokas isä oli päättänyt videokuvata hartaan tapahtuman ja kameran linssi mulkoili suoraan kohti.

Eräänä päivänä puin päälleni sellaisen mekon, joka kohosi olkalaukun hilaamana, ja sellaiset legginsit, jotka valuivat samasta syystä. Hotellin edustalla tämä onneton asiaintila lähenteli katastrofia.

7 kommenttia:

 1. :D Voi ei.

  Jotenkin tuli joku taivaallinen ylösnousemus ekana mieleen, kun kerroit tuosta mekon irroittelusta takapuolesta kirkossa.

  VastaaPoista
 2. Näitä nyt sattuu, minulle ainakin. Ehkä minä vaan yritän unohtaa äkkiä.

  Yleensä voin olla ihan itseni ikäinen, mutta nyt tuntui jotenkin kauhealta, että olen niin vanha, että minun kummilapseni kirkollisilta ajoilta on jo 15-vuotias. Vaikka, enhän minä ollut edes 15 kastejuhlassa. Heh, no sama paniikki kulki aallon tavoin koko sisarusparven läpi, kun joutui miettimään seuraavia rippijuhlia, jotka tulee sitten kolmen, neljän vuoden päästä ja aikuisikä iskee ihan jokaiseen. Samalla huomattiin, että ei niissä rippijuhlissa vielä mitään, mutta kun silloin tulee ensimmäiset nelikymppisetkin juhlittavaksi.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi6/23/2010

  Jos se nyt yhtään lohduttaa niin miehelle tulee sanomista, mikäli keskittyi sinun tekemisiisi..

  VastaaPoista
 4. No ei se lohduta. Nykyajan FAIL-kulttuurissa mikä tahansa videolle tai valokuvaan joutunut nolous saattaa päätyä nettiin vaikka minkänäköisenä muunnoksena.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6/25/2010

  Tuo lähentelee pedofiliaa: että joku tarkentaa lapsen takapuoleen seksuaalisessa kiinnostuksessa - teki se lapsi takapuolellaan sitten mitä tahansa. Ja vielä kirkossa ja rippitilaisuudessa! Ei ole törkeydellä rajoja..

  Missä se on kirjoitettu, että mies muka joutuisi tuosta vastuuseen. Miehen vaimo (jos sellaista on) on tuossa vaiheessa todennäköisesti oppinut katsomaan miehen toimintaa läpi sormien - tuskin tuo on mikään ainoa tai ensimmäinen kerta jos tuollaisia taipumuksia on.

  Maria

  VastaaPoista
 6. Noo, taidan olla jo pikkaisen vanha pedofiilin uhriksi. Siis minun mekkohan se liimautui ja ihan näinä päivinä (ei ollut oma konfirmaatiotilaisuus, vaan kummipojan), ei niiden rippilasten, joilla muuten on niin säädylliset albat päällä, että ovat turvassa.

  Kummeista olin kyllä nuorin ja vähiten hurskas, mutta varmasti ollut mikään minihame. Kunhan vaan tarttuvaa kangasta ja nolo hameenkiskontapaikka heti rippilasten takana. Tarkennuksista ei voi sanoa mitään, minä ajattelin kyllä niin päin, että pilasin jonkun perhevideon sattumalla siihen esiintymään.

  Mutta hyvää juhannusta näinä hameentarttumispäivinä!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi6/25/2010

  Aijaa, no sitten ymmärsin väärin! Luulin että olit itse rippilapsi, ja sitten ihmettelinkin, että miksei sinulla ollut albaa päällä.

  No mutta parempi näin! Sitten olit pahimmassa tapauksessa vain tirkistelijän uhri, mutta kirkossa kumminkin :)

  Ajattelin kyllä myös sitä, että ei voi mitenkään olla varma, mihin se tarkensi.. Voihan olla että oli niin keskittynyt omaan lapseensa, ettei edes huomannut hametta pyllystään kiskovaa naista siinä takana. Itsestä tietysti tuntuu, että herättää kaikkien huomion tuollaiseessa tilanteessa, mutta voi myös olla niin, että se herättää muissa paljon vähemmän huomiota kuin itsestä tuntuu.

  Hyvää juhannusta!

  Maria

  VastaaPoista