tiistai 24. helmikuuta 2009

Vihreät lapaset

Tässä ne nyt sitten on. Virkattu alusta loppuun (Novitan Isoveljeä ja Nallea). Kukka on erillinen, ja hakaneulalla kiinni, mutta kuului ohjeeseen. Kiitos vaan virus näistä. Kamera tosin toisti värit nyt hieman kummallisesti, enkä saanut niitä säätämälläkään oikein. Tumma pinkki on tosi räikeä luonnolliseen verrattuna, ja vihreäkin on ehkä hivenen harmaammpi.4 kommenttia:

 1. Nuo ovat kyllä kovin ihastuttavat lapaset! Juuri tuollaiset sopisivat kovin hyvin haaveasuuni. Ja tuo kukka on piste i:n päällä. Hieno väriyhdistelmä. Tänne!!

  VastaaPoista
 2. Millainen on tämä haaveasusi muuten?

  Äkkiäkös minä tällaiset sinullekin pykäisisin, jos vain langat saisin. :)

  VastaaPoista
 3. Katoin hetken, että siinä luki haavesusi :D. Mutta joo, oon kovin ihastunut näihin 30-40-luvun takkeihin, ratsastustakkeihin. Niin sellainen sammaleenvihreänä, jossa olisi yksirivinen napitus, napit sellaiset old-school ruskealla nahalla päällystettynä. Ehkä sitten sellainen 60-luvun henkinen pystykaulus, jossa olisi nappi sivussa. Ja sitten sellainen kovetetusta villakankaasta tehty hattu, jossa se lieri olisi matalammalla toisella puolella päätä, pyöreä päältä. Sitten sellaiset sirot, naiselliset mutta matalakorkoiset nyöritettävät kotiopettajatarsaappaat, mielellään tummanruskeat, ja sitten sellainen polvipituinen kellohamonen. Sellaista vanhanajan nostalgista naiskauneutta :)

  Eli jos mää hankin langat, ja maksan sulle vaivasta, niin mä saisin tuollaiset ihanuudet?? :)

  VastaaPoista
 4. Niin, mikä ettei. Nuo ovat niin nopeat valmistaa, että ei kai niistä mitään työpalkkaakaan. Jos postikulut. :)

  VastaaPoista