tiistai 2. joulukuuta 2008

Päivällinen


Olen herkutellut raamenilla, josta on tullut bravuuriruokani. Yleensä laitan sitä vain erikoisvieraille tai rakkaalle (jos sellainen olisi), mutta kai sitä nyt voi laittaa itselleenkin hyvää ruokaa silloin tällöin. Tai joka toinen päivä...

Lihan pitää olla erityisen laadukasta ja sopivasti rasvaista japanilaisessa ruuassa; entrecôtea mieluusti siis raameniin. Eikä se edes tule kalliiksi, koska lihaa tarvitsee vain vähän. Sitten tarvitsee vain vähän kasviksia ja nuudeleita ja hyvä kasvisliemi mausteineen. nom nom ja hyvä mieli.

2 kommenttia:

  1. Tuo näyttää siltä mitä mä joskus sain syödäkseni. Olen siis erikoisvieras, hoo...

    Hyvää kyllä oli. Miehet, voin suositella Annikkia rakkaaksi!

    VastaaPoista
  2. Siis sinähän olit super-erikoisvieras, koska sait ankkaraamenia, joka on vielä spesiaalimpi kuin pelkkä naudan entrecôte. :)

    Niin, miehet. Täällä ois yks vitun kranttu vanhapiika vielä vapaana..

    VastaaPoista