torstai 27. marraskuuta 2008

Karkkimeemi

Minut nakitettiin namimeemeimelemään siitä huolimatta, että en koskaan osta irtokarkkeja. Syön niitä aika tosi vähän toistenkin pusseista. Niihin vain meni maku lapsuuden jälkeen, oon ihan vat'evö nykyään, mitä karkkihyllyyn tulee. (nakittaja oli Tiina)

1. Valitse vähintään viisi irtokarkkilaatua, jotka valitsisit oikeastikin karkkipussiisi.
2. Ota karkeista joko itse kuvat tai nappaa ne netistä ja julkaise ne blogissasi.
3. Tämän jälkeen haasta vähintään vähintään kolme ihmistä tekemään tämä meemi, ja linkkaa heidän blogeihinsa. Voit haastaa myös useamman! Koita arvata, mistä nameista he tykkäävät.
4. Halutessasi voit vielä selvittää sanallisesti valintojasi.


No, mutta tässä siis otos siitä, mitä toisten namipusseista tämä nirppis suostuu ottamaan tarjotessa:

susupaloja, ranskalaisia pastilleja, näitä namipalleroita,
amazon-nameja, suklaavaahtobanaanejaKarkinsyöntiini ei kuulu mitään kummallisia riittejä. Syön ne yksi kerrallaan, en varmaan koskaan pistä kahta karkkia yhtä aikaa suuhun ja isommat namit pitää syödä pienempinä paloina.

Meemi on varmaan kiertänyt melko varmasti kaikilla, mutta jos joku on jäänyt ilman kutsua paljastamaan karkkejaan ja suhdettaan niihin, voin toki haastaa ja linkittää jälkikäteen.

2 kommenttia:

  1. Meilläpä ei ollutkaan yhtään samaa namisuosikkia. Oli ihan pakko tulla se ilmoittamaan ;)

    VastaaPoista
  2. Mulla pitääkin namit olla hyvin tasaisen makuisia ja mietoja, ei mitään kirpeitä, eikä oikein salmiakkiakaan. Olisi pitänyt varmaan laittaa tuohon jugurttipähkinät, niitä minä sentään ihan oikeasti ostan harvakseltaan. :P

    VastaaPoista