perjantai 12. joulukuuta 2008

Laatikon kätköistä

Annikki 13-veen kuvaruno


Onko tuo kondomi-ilmapallo?

No eniveis, siivosin eilen lipaston laatikoita ja heitin roskiin kaikenlaista paperisälää. Löysin kokonaisen nipun yläasteen äidinkielen harjoituksia, aineita ja monisteita (niitä en aio heittää roskiin). Näköjään Annikin kuuluisa huumori on kukkinut jo varhaisessa vaiheessa ja opettaja oli kirjannut milloin mihinkin, että muuten hyvä, vaan kun tämän piti olla asiallinen teksti!P.S. Paperitavarani kaipaa kirhahyllyä, Joulupukki...

3 kommenttia:

 1. Heh, minun ainekirjoituksissani oli usein samanlaisia merkintöjä... Erityisesti muistan erään aineen, josta kaikki muut (se luettiin rinnakkaisluokillekin "varoittavana esimerkkinä") pitivät, mutta opettajan mielestä se oli liian pakinamainen. Ja ihan liian piikikäs.

  VastaaPoista
 2. Olisin kommentoinut tuota ekaa postausta, mutta se oli jo suljettu. Halusin vaan sanoa, että olen minäkin kokenut tuollaista "lynkkaamista" ja persoonaan puuttumista, vieläpä sukulaisten taholta, ja olen tullut siihen tulokseen, että nämä kyseiset ihmiset ovat jotenkin kateellisia minulle ja heillä itsellään on heikko itsetunto.

  Olen aika vahva mielipiteissäni, mutta en koskaan ilkeä enkä halua loukata toisia. Mutta jos minua toistuvasti loukataan, niin kyllä täältäkin pesee takaisin.

  Mun mieheni taas on taitava ihmisten miellyttäjä ja antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, kun minä taas pidän kiivaasti puoleni, joten hänelle sosiaaliset suhteet ovat helpompia. Toisaalta miestä eivät ole omat sukulaiset parjanneet lapsesta asti, joten hänelle ei ole tullut samanlaista piikkikuorta kuin minulle.

  Jotkut ihmiset on kuin energiansyöjiä (fyysikolle tää kuulostaa varmaan huuhaalta), joita on parempi vain välttää. He saavat voimansa siitä, että latistavat muita. Eräät sukulaiseni ovat juuri tuollaisia ja olen katsonut parhaaksi pysyä loitolla heistä.

  VastaaPoista
 3. Siitä tuli semmonen riitaloota, että oli pakko sulkea. Vaikka postaus ei kyllä mitenkään riitaisa ollutkaan.

  Ei tuo kuulosta huuhaalta, kyllä energiasyöppöjä ihmisiä on ihan oikeasti olemassa. Sellaisia, joiden seura imee kaiken elämän irti uhreista, kun se kanssakäyminen vaatii niin paljon panostamista ja jatkuvaa varomista ja hyvittämistä ja mieliksi olemista, ettei siinä mahdu olemaan rauhassa mitenkään päin.

  Minusta minun ärhäkkyys ja omahyväisyys ja tietynlainen ylpeys itsestäni eivät ole sellaista vaarallista lajia, vaan melko viatonta ja ihan ymmärrettävää. Kyllä ne piikit kasvaa, kun aina samaan kohtaan paukutetaan.

  Sitäpaitsi mun äiti on niin horoskooppi- ja fengshuihömppis ja siitä huolimatta erittäin ammattitaitoinen traumaterapeutti, etten minä ole mitenkään päässyt kasvamaan missään tieteellisen steriilissä ympäristössä, johon ei mahtuisi ihan tavallisia ja inhimillisiä asioita ja jossa voisin kuvitella, että kaikki ei-tieteellinen tekee ihmisistä tyhmiä. We come in peace, Earthlings!

  VastaaPoista