keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Jouluhauen joulupallo näyttää ihan kahleelta...Päivällä kipaisin pirteänä taidetarvikekauppaan hankkiakseni hieman linoleumlevyä kotitarpeisiin, kun ei prässiä ole käytössä ja hinku vedostamaan on kova. Ajattelin tehdä jonkinlaisen joulutervehdyksen, mutta kauhun huutohan tuttavilta pääsee, jos niille tuon vankilapallo-hauen lähetän.

Voi rääh, mikä työ siinä on nitkuttaa sitä levyä taltoilla ja kaivertimilla. Semminkin, kun ne ovat hieman tylsiä. Sen takia U-kirjaimestakin lohkesi puolet pois...

Huomenna taidan käydä ostamassa kuivaneulan tarkempaan työskentelyyn, ja viedä taltat suutarille teroitettaviksi. Mutta sanotaanko, että Hiroshigeen on vielä hieman matkaa. :D En enää yhtään ihmettele, miksi linopainotyöt on niin hiivatin rumia yleensä.

5 kommenttia:

 1. Hei, toi jouluhaukihan on ihan mielettömän söpö! :)

  VastaaPoista
 2. Heh, no sittenhän tiedän ainakin yhden, joka ottaa jouluksi hauen kotiin ;)

  Nokka on kyllä kuin delfiinillä, mutta ehkä se on vain hyväksi.

  VastaaPoista
 3. Komea joulukala. Nokassa on luonnetta.

  Näyttää tosiaan hieman vankilapallolta, mutta en usko että se tulee ensiksi mieleen. Kyllä kuvassa silti on jouluinen fiilis.

  VastaaPoista
 4. Kotini on aina avoinna delfiininokkaiselle vankilapallo-jouluhauelle!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi12/11/2008

  Söpö tuo nimenomaan on! Hihkua tekee mieli. En kehtaa.

  Se näyttää myös vähän siltä kuin se olisi tikun nokassa? Noinniinkuin että sen voisi nostaa siitä ja antaa tarjolle, kuin jonkin cocktailpalan?

  Mikä ei ole ollenkaan huono juttu!

  VastaaPoista