maanantai 4. elokuuta 2008

Maanantaina soitetaan kirjastoon ja jutellaan tylylle tädille

Voi, kun ois paljon kerrottavaa. Projekteja ja uutisia ja muuta, vaan kun pitää eksän vittu kyylätä, niin enpä kerro niistä mitään.

No, maanalaisia operaatioita on useita ja salapaikoissa tapaamisia ja kokouksia. Kirjapinot notkuvat korkeina ja paperia kuluu.

Lapset kehtasivat naureskella minun Tuulen viemälle, koska siinä kannessa suutelee tulisesti Rhett Butler ja Scarlett. Mokomat ipanat. Vielä se romantiikka lyö tiiliskivellä naamaan niitäkin, saavatpa nähdä. Saati sitten, kun eihän siinä kirjassa edes oikein ole romantiikkaa, eikä varsinkaan erotiikkaa: se on alusta loppuun sotakirja ja siinä välissä silkkaa politiikkaa. Kansikuva on ihan petosta. Toista se oli minun lapsuudessa, kun isosiskoista joku luki markiisi de Sadea, ja kävin sitä kuikuilemassa (en varmaan saata unhoittaa niitä sivuja koskaan, oli ne vaan aika törkyä).

Olen kirmaillut niityillä liikaa alasti, koska olen saanut kesäflunssan. niisk niisk tuh tuh tuh Nenäliinoilla saa kuitenkin sytytettyä takan aika mukavasti ja ryynimakkara auttaa kaikkeen. En tosin tiedä, voiko mikään makkara korvata minulle sitä nöyryytystä, että joudun vaatepulassa käyttämään äidin laivastonsinisiä fleecehousuja (Arttu sanoo fleeceä liisiksi, mikä aiheuttaa hilpeyttä aikuisissa: "Saanko mä yöksi liisin alle?"), joihin tarttuu kaikki irtonainen kissankarvoista soutuveneisiin ja joille lapsetkin nauraa.

Enää pari päivää, ja pääsen kotiin.

1 kommentti:

 1. Anonyymi8/06/2008

  Mahdat olla söpö! <3

  Ja voisin sanoa kyylälle että suksisi jotain toista eksäänsä kiusaamaan. Mutta tämä yksilö taitaa olla niin tyhmä ettei osaisi kaataa edes kusta saappaasta vaikka ohojeet ois pohojassa.

  Kiitos, nam.

  T:Serkkutyttö Oulusta

  VastaaPoista