lauantai 19. heinäkuuta 2008

Kohti sunnuntaita

Iron Maiden soittaa kohta ikkunasta sisään. Eipä paljoa hetkauta. Se ei ollut suosiossa silloin, kun minä olin nuori - taisi olla joku musiikintekotauko niillä silloin, joten hyvä kun edes tunnistan mitään kappaleita.

Kaikenlaisia vönkijöitä kivien pohjista se on kuitenkin houkutellut kaduille. Kaikilla on asiaankuuluvat bändi-teepaidat. Kehtasivat huudella minulle, nuo oliot, kun erehdyin iltapäivästä lenkille stadionin suunnalle.

Elämä... mikä elämä?

Viime yönä täytin kyllä täydellisesti kaikki vanhanpiian tunnusmerkit ja katselin koneelta Pride and Prejudicea samalla, kun virkkasin pieniä eläimiä.

Ainon kettu ja kissa eräälle herrasmiehelle


Ketulle jäi nyt jotenkin tosi yhteneväiset korvat, kun lanka oli paksumpaa Aino-lankaa (Ainolle tietty), ja hännän keksin ihan itse, kun muunsin kissaohjeesta ketun. Sain äidiltä ketunväristä lankaa monta rullaa, enkä keksi oikein mitään muutakaan, mitä siitä voisi tehdä. Siis kettuarmeija.

Nyt loppui sitten kiiltävät silmät kesken, joten lisää voin tehdä vasta ensi viikolla. Tosin vielä olisi yhdet tosi isot, keltaiset silmät. Niistä voisi vielä laatia sammakon tai pöllön.

7 kommenttia:

 1. Vui niitä. <3<3 Somia ovat.

  VastaaPoista
 2. Minun mustekala on ainakin kotiutunut hyvin ja se on parasta ystävää sen spöka-lampun kanssa. Soma pari :D

  Tuuppa kylään tännepäin kun sinulla on sitä aikoo, minäkin oon saikulla nyt viikon, että eiku tervetulloo... ja kone mukkaan ;)
  kottikärryllä voit sen minun rakkineen kärrätä tännepäin.. heh..

  VastaaPoista
 3. ens viikolla oon tulossa, varmaan torstaina

  VastaaPoista
 4. Paiskasin sua briljantilla, blogisi on niin kiintoisa. Käy blogistani katsomassa, mistä on kyse.

  VastaaPoista
 5. jek, varmaankin heti, kun antaisit linkin.. nimimerkki ei hetikohta tunnu tutulta.

  VastaaPoista
 6. Täällä on uusi järjestys. :)

  VastaaPoista
 7. täällä on taas sisustettu ^_^

  VastaaPoista