keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

??Palautin hätäpäissäni ostamani uuden lompakon takaisin kauppaan ja rahat taskussa poltellen tein tuttavuutta huonekasviosastolla tällaiseen ahmattiin.

Mutta mikä nimeksi herkkusuulle?

Edellinen kärpäsloukkuni oli Hepburn Pienen kauhukaupan muistoksi (Siinä lihansyöjäkasvin nimi oli Audrey -> Hepburn). Tekisikö uudesta Hepburn II:n vai Tatoun uudemman Audreyn mukaan, vai vaihtaisiko kreikkalaisiin taruihin ja nimeäisin sen päiden mukaan Skyllaksi?

Ei minun huonekasveilla yleensä nimiä ole, mutta lihansyöjäkasvi on aina poikkeus. Sehän on jo persoona itsessään, ja tarvitsee arvoisensa nimen. Olisiko ehdotuksia?

10 kommenttia:

 1. Selvä Erkki.

  VastaaPoista
 2. Eikä! Ihana! Myydäänkö tollasia oikeasti kaupoissa? :D
  Miten sitä syötetään?

  VastaaPoista
 3. m,

  Erkki oli pikkusiskoni marsu, mutta laitetaan harkintaan. :)

  tiina,

  kyllähän näitä nykyään löytää. Se syöttää itse itsensä, se pyydystää hyönteisiä. :D

  Kaipa sitä voi hiukan myös lannoittaa, ja auttaa kärpästen pyynnissä, kun niitä hyönteisiä on sen verran harvassa täällä kaupungissa. Edelliselle ainakin pyydystin ruuaksi itikoita aina välillä.

  VastaaPoista
 4. Jokaiselle kukalle oma nimi! Montako niitä siinä on, neljäkö?

  VastaaPoista
 5. taitaa olla 8 loukkua ja uusia, ihan pieniä pari, kolme lisää :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi7/16/2008

  Ahmed

  t. Maria

  VastaaPoista
 7. Vanhana nintendonörttinä ehdottaisin Mariota tai Luigia :)

  Mää joskus yritin hankkia tuollaista otusta/kasvia banaanikärpästen tuhoamiseen, mutta kukkakaupantäti sanoi niiden hedelmäkärpästen olevan liian pieniä lihansyöjäkasville :(

  VastaaPoista
 8. pöh, eikä ole liian pieniä, minun edellinen kasvi ainakin söi muutaman hedelmäkärpäsen. Hmm, sillä oli kyllä pienemmät loukut kuin tällä uudella.

  sanavahvistus: uhmabpms

  VastaaPoista
 9. Anonyymi7/17/2008

  Noh jatkoksi Herkuleksesta ehdotan et koska mulla on täällä jo Piina ja Paniikki jotka olivat kyseisessä disneyn leffassa apureita niin anna kasville nimeksi Haades :)

  Taija

  VastaaPoista