maanantai 5. toukokuuta 2008

Mulla on valtaa, mä koulutan muita

Dumdidumdiduu...

Muistaako kukaan, kun ämpytin EMDR-menetelmän eurooppalaisen kattojärjestön sivujen ylläpitäjälle, että sivut on ihan vitun rumat ja typerännäköiset silmiäkirvelevän sähkönsinisen taustakuvan takia?

En minäkään muistanut, mutta törmäsin siihen linkkiin uudestaan, ja mitä mitä?? Sivut oli uusittu. :D Eiväthän ne vieläkään ole niin isolle ja rikkaalle järjestölle tarpeeksi tyylikkäät (tai toimivat), mutta eivätpä enää kirvele silmiäkään niin hirveästi, kun värit on vaihdettu käyttäjäystävällisempiin.

Meinaan kun se on minun äitini työssään käyttämä menetelmä, eikä sellaisille susirumille kökkösivuille viitsinyt edes linkittää, ettei maine mene jo pelkästään epäammattimaisen ulkonäön takia. Voihan sitä mennä kansainvälisiin konferensseihinkin uuno-paidassa ja risoissa verkkareissa, mutta ei se muiden vika ole, jos ei oteta todesta.

Notta juu: kyllä kannattaa älähtää aina, kun ärsyttää. Mulla on hyvä maku. Väliäkö sillä, että alunperin verisesti loukkaantunut brittiläinen ylläpitäjä alkoi liian tuttavalliseksi sähköposteissaan ja sitten sille piti vain lakata vastaamasta.

Tilanne Annikki - Ruma Maailma: 6-0, Annikin hyväksi.

4 kommenttia:

 1. Onpa melko kökköä www-suunnittelua tuolla nettisivuilla. Keksin heti useamman hahmolain säännön, joita tuo rikkoo. (Olen nääs käynyt kouluja, kröh).

  VastaaPoista
 2. Olikohan se jonkun silmäätekevän joku sukulainen, joka vaan oli väsännyt ne pyynnöstä..

  Aika avuttomat kyllä. :P

  VastaaPoista
 3. Huokaus, kun silloin kävi kyllä ilmeisen selväksi, että paras mitä voi saavuttaa on taustavärin vaihto siltä osaajalta.

  Ehkä jatkan myöhemmin taistelua, ja alan pommittaa ko. järjestön johtokuntaa, että kauneus on koko maailman asia ja sietäisivät tilata sivut joltain vähän osaavammalta firmalta. :D

  VastaaPoista
 4. Hih, minä joskus laitoin Elosen leipomon kotisivuista palautetta, kun koko teksti oli niin tuhottoman täynnä kielioppi- ja kirjoitusvirheitä, että hyvällä tahdollakaan en voinut niitä ohittaa. Antoivat nuivaa palautetta, eivätkä kuulemma tod. aikoneen paneutua asiaan (kummallista asiakaspalvelua!), mutta äkkivilkaisulla tarkasteltuna pahimmat munaukset näyttäisivät poistuneen. Ihan itsestään varmaan. =)

  VastaaPoista