keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

I like to move it move it

Eeh, en tiedä kuinka sattuikaan, että muutossani meillä kaikilla kolmella on enemmän tai vähemmän vialliset polvet (sukuvika?) ja iltaa kohden, kun muutto venyi jo kolmanteen kuormalliseen (2 autoa + peräkärry), alkoivat kaikki linkuttaa.

Itse en enää pystynyt viimeisessä kuormassa kantamaan mitään painavaa, kun tuo saamerin vikaintopolvi ei kestänyt enää painoa ja portaatkin piti kävellä punnertaen aina oikealla jalalla vasemman lähinnä roikkuessa perässä. Kolarissa pari vuotta sitten polvensa paskaksi telonut veljeni nilkutti sitkeästi loppuun asti ja jo kello puoli kaksi yöllä kaikki tavarat oli tukittu uuteen asuntooni.

Käsistä irtoaa nahka ja eiliset vaatteet hiertävät päällä. En viitsi laittaa uusiakaan päälle ennen kuin sitten joskus, kun pääsen suihkuun (kunhan saan tavarat kylpyhuoneestakin paikoilleen).

Täällä on ihan kodikasta ja minunnäköistä.

Eilinen päänsisäinen jukeboksi soitti mm.

"Hyppää Hassen, hyppää Hassen, hyppää Hassen siivelle
hyppää... hyppäää"

Sontsan alla

sekä Yön Lasienkeli


(älkää kysykö minulta)

3 kommenttia:

 1. Olet muuttanut? Onnea siis uuteen kotiin!

  Muuttaminen itsessään on kamalaa (hirveä vaiva), mutta sitten kun kaikki tavarat on uudessa kodissa ja vanhasta avain palautettu, niin on mukava laitella niitä kamoja paikalleen.

  Uutuudenviehätystä kestää jonkin aikaa ja sitten alkaa taas kypsyttää (näin siis minulla ;-).

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin!!! :)

  VastaaPoista
 3. Elegia,

  Juuh, siis tuo "viimeiset pyykit" ei ollut metafora, vaan ihan konkreettinen asia :)

  Mimmulle kiitos.

  VastaaPoista