maanantai 31. maaliskuuta 2008

Kukkamaanantain ilta

Mahdolliset uudet kaksio-asukkaat kävivät tänään ihastelemassa kämppää. En vaan käsitä. Kaikki muut ovat tykänneet tästä asunnosta ihan possuna, mutta minä en ikinä kovinkaan kummoisesti. Kun täällä on noi pienet ikkunat, ja kalseaa.

"Juu, onhan täällä tätä lääniä... tää tupakeittiö on niin iso, että tää on käytännössä ihan olohuone. Tässä on sit tää toinen makkari eli työhuone.. sori, että haisee etikka, kyllä se tästä vielä haihtuu... ja sit täällä on tämä isompi makuuhuone, joo ja kiinteät kaapit tässä."

Toivottavasti kyseinen ihku-pariskunta päättää ottaa tämän, niin ei tarvitse koko kuukautta kärsiä asuntonäytöistä. Meinasin suositella manaajaa - ties mitä pahaa karmaa täälläkin leijuu, kun kämppä vapautuu tasaiseen tahtiin kerran vuodessa ja seinät on kyllästetty henkimaailman paskalla ja makuuhuone kyynelillä.

Omaan uuteen asuntoon olen katsonut valmiiksi jo uuden ison sängyn ja pesukoneen. Mikroa vielä harkitsen. Osa kalusteista menee kiertoon: sohva siskolle ja pienempi tilalle, kirjahylly äitille ja lasiovellinen ja kapeampi tilalle...

Japanin järkytys on laskenut jo niin siedettävälle tasolle, että olen harkinnut sen opiskelun jatkamista. Niin tuskalla hankittua auttavaa kielitaitoa ei kannata missään nimessä päästää unohtumaan. Tuskin olisin voinut hyödyttymämpää vierasta kieltä valita, mutta eihän se hyöty olekaan siinä pointti, vaan mielenkiintoisuus -tai joku mielenhäiriö. Ehkä japani on vain yksi mielenterveysongelmieni pinnallisista oireista.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi3/31/2008

  Hei! Japanista puheen ollen, en muistanut kertoa puhelimessa, että kummipoikani Valtsu, sai eilen ekan Natsakokeensa läpi ja näin ollen oikeuden käyttää ylempää junnuvyötä!! Valtsu mulle tekstarin laittoi;
  " Moi Kirppu! voitko ommella mun natsan vyöhön? t. valtsu"
  Tottakai suostuin..Olen ylpeä!

  VastaaPoista
 2. Joo, se jo tuossa aiemmin lesosi Jennille siitä kokeestaan ja kuinka on harrastanut jo 5-vuotiaasta lähtien ;)

  VastaaPoista