perjantai 29. tammikuuta 2010

mmm, salaisuus


Tiina haastoi paljastelemaan.

Säännöt:

1. Avaa neljäs kansio jossa säilytät valokuviasi
2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Neljännessä kansiossa oli vain kolme kuvaa, joten otin viidennestä kansiosta viidennen. Kuvassa on italialaisen hääkeiton nimellä kulkeva lihapullakeitto. Pinaattia, selleriä, minipastaa, porsaanjauhelihaa ja mausteista makkaraa kasvisliemessä.

Harmi, että tämä ruokakuvausharrastus on paljastunut jo aikapäiviä sitten, ja että ne skandaalikuvat olivat kuin olivatkin siinä neljännessä kansiossa, jossa ei siis ollut neljää kuvaa. En taida haastaa ketään, kyllä teidän salaisuudet muutenkin tiedetään.

5 kommenttia:

 1. No voi hizzi, jäi ne skandaalikuvat näkemättä! :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1/30/2010

  Ai sulla on ruokakuvausharrastus?
  Mietinkin jo, kenellä on jotain random-valokuvia ruuasta vai olisiko kyseessä voinut olla dokumentoin koko elämäni tylsintäkin yksityiskohtaa myöten -projekti.

  VastaaPoista
 3. Tiina,

  ei voi mitään, kun on vain kolme skandaalia. Ois kyllä jäänyt goatse ihan varjoon.

  anonilli,

  niin, ruokakuvaus liittyy ruokablogiin (joka ei siis ole tämä, vaan se toinen) aika olennaisesti. Ja jos jäi itseironia huomaamatta, niin se on sit voi voi. :D

  VastaaPoista
 4. Oh, blogikommenttitrolli ei sittenkään vielä ole kuollut sukupuuttoon! Edellisestä havainnosta on kyllä minulla kulunut varmaan jo useampia vuosia.

  VastaaPoista
 5. Harvinainen se täälläkin on, ja vähän hampaaton kanta käy näykkimässä. Eipä sillä, törkeimmät poistan niine hyvineen, joten ehkäpä ne eivät siksi pesiydykään.

  VastaaPoista