torstai 16. lokakuuta 2008

Muutamia huomioita kodin pikku pintaremontista

En ole ihan varma, olikohan se iskän loistoidea korvata tapettien uusiminen sillä, että vanhojen vuotien repsottavat reunat nitkuttaa irti keittiöveitsellä ja liisteröi ne pikkupensselillä uudestaan kiinni, sittenkään niin loistava.

Joku saattoi tosiaan tänään nitkuttaa keittiöveitsellä vanhat vuodat reunoistaan irti (sekä nitkuttaa niihin samalla parit vekit ja reiät) ja liisteröidä ne pikkupikkupensselillä takaisin kiinni seinään. Joku saattaa tosiaan tarkastella nyt lopputulosta ja ihmetellä, että mikä tässä nyt sitten poikkeaa siitä repsottavasta lähtötilanteesta...

5 kommenttia:

 1. Sä oot sentään käyttäny liisteriä. Silloin kun mä tähän kämppään muutin, liimailin erikeepperillä tapettien reunoja kiinni. Sen verran mitä jaksoin eli todella todella vähän. Ei vaan jaksa panostaa joihinkin 20 vuotta vanhoihin tapeteihin...

  VastaaPoista
 2. Erikeeperillä :D

  Nää on varmaan näitä naisten niksejä... (vrt. yritin tappaa japanissa jättiläishyönteisiä hiuslakalla).

  Lähteeköhän se erikeeper enää edes seinästä irti? Vesiliukoinenhan se on, mutta mites sitten kun se kuivuu?

  Noo, pikkuvikoja. Saisin minä tähän uudetkin tapetit, isää vaan jotenkin vähän laiskotti sen jälkeen, kun laitettiin sen kanssa uudet lattiat tähän. :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä mä luulen, et näistä seinistä lähtee irti. Jollei silleen normaalistai, niin ainakin toi seinäpinta rapistuu aikas hyvin. Tää on vaan niin juosten kustu koko tapetointi ja kämppä rakennettu.

  VastaaPoista
 4. Mullakin rapisi rappaus aika herkullisesti seinästä lattialle, kun niitä tapetteja irrottelin. Näkymästä päätellen tuota betoniseinää ei ole edes pohjamaalattu ennen tapetin lätkimistä, joten ei ihmekään, jos ei paperi pysy seinässä..

  Mutta se on sentään ihanaa, että putki- ja keittiöremontti tässä on tehty ja keittokomero ja kylppäri on tiptop-kunnossa, eikä mitään paskalääviä.

  VastaaPoista
 5. Mä laitoin kerran sinitarralla tapetinreunaa kiinni. En keksinyt mitään muutakaan:D Muutin kyllä siitä kämpästä heti kohta pois, joten en tiedä miten se on kestänyt, tuskin kovin hyvin, mutta eipä ole kukaan ainakaan perään tullut valittamaan.

  VastaaPoista