torstai 21. elokuuta 2008

Star Wars Cantina

...music and blasters and old Jedi masters...

6 kommenttia:

 1. No niiiiiin, vihdoinkin JOKU pistää asiallista musiikkia blogiinsa! :D Tätä on odoteltukin. Mikään ei päihitä copacabana-rytmejä ja Wookiea.

  *lähtee tanssahdellen etsimään sateenvarjoilla koristeltuja drinkkejä*

  VastaaPoista
 2. tiesin, että joku ymmärtää minua ^_^

  VastaaPoista
 3. Jepjep, "young" Han Solo ja niin etiäpäin :P

  VastaaPoista
 4. minä en tiedä, voinko diggailla nuorta Han Soloa, kun meidän äiti diggailee sitä, ja otti isänkin kuulemma siksi, kun se muistutti sitä :P

  VastaaPoista
 5. Hmmmm. Erittäin hyvä kysymys kyllä. Meidän äiti taas diggailee Nicholas Cagea. Mutta tuskin teillä koskaan tulee olemaan kilpailua siitä, kumpi pääsee nuoren Han Solon riiattavaksi :D eli siinä tapauksessa voisitte molemmat ihan hyvin terveellä omallatunnolla diggailla sitä molemmat.

  Mutta pitäisikö huolestua siitä, että pääty aina tykästymään näyttelijöiden hahmoihin, kuin näyttelijöihin itseihinsä? Kun meikä tykkää sekä Han Solosta että X-Men-leffojen Wolverinesta, mutta Harrison Ford ja Hugh Jackman on taasen ihan tylsiä...

  VastaaPoista
 6. Ei tietenkään pidä olla siitä huolissaan, koska hahmohan siinä on se juttu, eikä se näyttelijä. Jos kyse on aina näyttelijästä, näyttelijä on jo huono, eikä tee hahmosta totta. Koko paketti, ennen kaikkea, sehän se viehättää.

  PS. mäkin tykkään wolverinesta :D

  VastaaPoista