keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Plus-tv-paketti.

"Täällä plää plää plää plää-plää-pläästä, plää pläpläpläpläplä..."
"Minulla ei valitettavasti ole televisiota, koska olen sokea."
"Ai, anteeksi. Pahoittelen häiriötä."
"Kiitos, ja hei!"


Nyt alkoi uusi aikakausi. Vähemmän hostiilin anonyymin ehdotuksen mukaan aion keksiä kesän aikana mitä uskomattomimpia sairauksia, joiden takia en voi tilata mitään tuotetta yhdeltäkään puhelinmyyjältä. Silmärappeuma olkoon tämän päivän teemana.

hähää!

8 kommenttia:

 1. Ei stna. Aina se pistää paremmaksi.

  VastaaPoista
 2. I'm simply teh best, daa daa daa daa
  petter thän ool teh rest, dii dii dii dii

  evrbody, singing!

  VastaaPoista
 3. Kuitenkin sanot vaan. ;) Mutta toimii se silti. :)

  VastaaPoista
 4. Hmmm.. toi sokeushan toimii useimpiin puhelinmyyjiin, lehtimyyjistä maksu-tv:n myyjiin ja moneen siitä väliltä. (Minä tosin tiedän vain yhden sokean ja hänelläkin on televisio)

  VastaaPoista
 5. Kaveri joskus teeskenteli joutuneensa auto-onnettomuuteen lehtimyyjän soittaessa. "Joo, on mulla hetki ai... AAAAAAAA!!", heittänyt kännykkää miten sattuu ja lopuksi katkaissut puhelun.

  Ainahan voisi sössöttää ja änkyttää puhelimeen epäselvästi, ja sillä tavoin koetella puhelinmyyjän kärsivällisyyttä.

  VastaaPoista
 6. Nääh, en minä niitä halua kiusaamalla kiusata, vaan lopettaa puhelun mahd. lyhyeen haistattelematta. Nykyäänhän pelkkä kieltäytyminen ei vaan riitä, sen jälkeen tulee vielä paljon paljon inttämistä ja siihen päälle vielä myyntigalluppia.

  VastaaPoista
 7. Olen havainnut, että sopivalla äänensävyllä eikin lopettaa puhelun. Sellainen itsevarma. Se taisi olla Ranskassa välttämättömyys, koska sieltä tultuani olen pärjännyt hyvin, mutta ennen sitä meni aina pitkään.

  VastaaPoista
 8. sanoin puhelimeen, etten valitettavasti käytä sukkia. myyntipuhe loppui. myi siis sukkia. tai itse asiassa kertomansa mukaan lahjoitti niitä.

  VastaaPoista