sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

wat tis is?

10 kommenttia:

 1. Pelkään, että luolaksi laajeneva reikä maassa on Avaruuden pirujen pesänsuu. Sinne tosin pudottiin lentohiekan läpi. Leffan tv-esitys 80-luvun alussa on sukupolveni kollektiivitajunnassa ja aiheutti painajaisia siinä missä Pelle Hermannikin - kaikki katsoivat samat ohjelmat.

  Käveleekö apina heiluttaen saman puolen kättä ja jalkaa? Miksei.

  VastaaPoista
 2. Minen ymmärrä avaruusoliopeloista, koska olen pelännyt vain Dracula nousee haudastaan -leffan jälkeen useita vuosia (öm, lähemmäs 15 vuotta).

  Juuri niin apina kävelee. :) Sillä on marssiaskel.

  VastaaPoista
 3. Minulle traumaattisinta olivat ufo-dokumentit noin 10-vuotiaana nähtynä. Niitä tuli useitakin, ja aina viikko meni, ennen kuin uskalsin nukkua. Painajaisia en tainnut nähdä, en vaan uskaltanut nukkua. :o

  VastaaPoista
 4. Apina on sulkku <3

  Minulla on sama kuin Eevalla, lapsena nähdyt ufo-ohjelmat (ja kirjat) aiheuttivat kauheita, valvottuja öitä ja jatkuvaa pelkoa siitä että humanoidi tulee sängyn päätyyn raapimaan. Toisinaan näen vieläkin painajaisia aiheesta.

  VastaaPoista
 5. Nyt vanhemmiten tietää, että sen pelon aiheuttivat lähinnä huolella valitut musiikki, lukijanääni ja kuvaus/leikkaus. Ne oli tehtykin pelottamaan. :/

  VastaaPoista
 6. Pöh, avaruusoliot olisivat tietenkin osanneet arvostaa sellaista uteliasta ja kilttiä tyttöä kuin minä, joten eihän niissä ollut mitään pelättävää.

  Toisin kuin vampyyreissa.. argh

  VastaaPoista
 7. Brunologi, kiitos sinulle. Taisit juuri löytää minulle(kin) elokuvan nimen, jota pieni lapsi sisälläni kauhulla muistelee.

  Apina on söpömpi kuin kiroileva siili.

  VastaaPoista
 8. Voi elämä, kuinka herttainen apina on tuijottaessaan pimeään reikään. Komppaan Alcinoea, apina on söpömpi kuin kiroleva siili. Lisää apinaa!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi3/10/2008

  Kunhan saat tarpeeksi noita apinoita, miksi et alkaisi kiroilevan kilpailijaksi?? Hyvä idea!!
  ~k~

  VastaaPoista
 10. :)

  apinasta ei tosin koskaan tiedä, milloin se ilmiintyy seikkailemaan. Piirtotekniikka ainakin on ihan yhtä laadukasta kuin siilissäkin. :P

  Mutta eihän se taito, vaan se sielu..

  VastaaPoista