maanantai 24. kesäkuuta 2013

Savu leijuu laitumilla. Hevoset käyskentelevät lähellä rauhallisesti. Kellun muiden mentyä paljussa ja katselen kesänvaalealla taivaalla lipuvaa yksinäistä pilveä. Uppoan ja kohoan hengityksen tahtiin, keuhkot kannattelevat. Kuulla on vielä hieman toispuoleiset kasvot, se on valtava ja kirkas mäntyjen yllä.

6 kommenttia:

 1. "Luna, luna, luna, luna.
  Un gallo canta en la luna.
  Señor alcalde, sus niñas
  están mirando a la luna."

  VastaaPoista
 2. Kerran katsoin erästä hevosta, joka seisoi niityllä ja katsoi vähän minun ohi. Hän näki ehkä mielenkiintoisempia asioita kuin minä, mutta kyllä hevonenkin - caballo - on kaunis. (Vaikka sen sieraimista nousikin höyryä. Koska oli syksy. Ja meillä oli ikävä. Koulut alkoivat.)

  VastaaPoista
 3. Aisti, joka ottaa hajut kiinni, on Muisti. Pilvet ovat joko yksin, kaksin, kolmistaan, tai sitten niitä on enemmän. Aina ne ovat mielenkiintoisia. Pilvet, pilvet! Pekka Parkkinen kirjoitti rakastetulleen Päiville "pilvet pälvet päivi...". Mitäs hauskaa tässä on? Ei mitään. Mutta se on muuten hyvä runo. (Jota en viitsi, kun en muista kaikkea, siteeraamalla pilata.)

  VastaaPoista
 4. Missä Tiina sorsa muuten nykyisin tallustelee? (Lättäjaloillaan.) Hän on kiva, ihmiseksi. (Melkein kivempi, kuin moni muu.)

  VastaaPoista
 5. Tiina-sorsa tallustelee omassa blogissaan Enimmäkseen Harmittomassa. Muutenhan se on yleensä ihan hyvä merkki ihmisen elämässä, jos ei ehdi enää ihan niin tiuhaan kirjoittaa kuin joskus aiemmin. :)

  VastaaPoista
 6. Joo, mä en uskalla lukea kuin ihan muutamaa blogia vaan. Koska... mä pelkään, ja syystä, että mä alan pölisemään niissä. (Ja se nyt ei ole kenkään suhteen korrektia, 愛 annikki.)

  VastaaPoista