tiistai 23. lokakuuta 2012

Unessa puettiin päälle värikkäät puvut ja eläinnaamioita, joita lojui matalilla pöydillä kuin vaatekaupassa. Siniset lintuihmiset ja harmaat hiiri-ihmiset, norsut, seeprat ja kirahvit tungeskelivat kirkkaissa halogeenivaloissa. Jokaisella oli jotakin tehtävää. Seisoin pöydän ääressä, kun se uhkaavasti tyhjeni puvuista ja epäröin, minkä valitsisin. Sininen - ei ei, harmaat, raidalliset... Pöytä tyhjeni aina vain ja sitten minä heräsin.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi10/23/2012

    viime yönä nukahdin sohvalle. näin unta että jostain mielipiteidenkeräilylaitoksesta soitettiin. vastailin auliisti kysymyksiin, jotka koskivat lähinnä limuja ja hakukoneita. kerroin haastattelijalle, että olen gallupeeraajien erityisessä suosiossa: puhelimeeni eivät juuri muut soitakaan. nytkin lupauduin vastaamaan jatkossa myös spostitse tuleviin kyselyihin.

    jos jotakin analyysia pitäisi unelle hakea, niin ehkä se, että gallupit ovat näinä postvaikkamitä-aikoina ainoa tapa vaikuttaa mihinkään.

    VastaaPoista
  2. Olen odottanut galluppiyrityksen superlahjakorttia jo monen monta vuotta ja vastannut kymmeniin ja satoihin kyselyihin vessapapereista ja tuorejuustoista, mutta ei se ole tullut. Se olisi kuin lottovoitto.

    VastaaPoista