tiistai 30. lokakuuta 2012

Tilhet pyörähtivät nurkilla kuin äkillinen hurja tuuli. Hetken pienet pyöreät sukkulat kiisivät puusta puuhun ja katosivat. Syksy katosi talven tieltä yhtä ripeästi. Tuleekohan sumuista marraskuuta ollenkaan?

9 kommenttia:

 1. Anonyymi10/30/2012

  marraskuu! on mukava ajatella, että siellä se jossain on, pimeässä ja lumisateessa. aina television sääkarttaa katsoessa sen muistaa.

  VastaaPoista
 2. olen vähän huolissani marraskuun puolesta. se näyttää vielä niin lokakuiselta ja kolealta! marraskuun kuuluisi olla hämärä ja pehmeä, sellainen joka kietoo kylmään sumuun oksat ja katulamput.

  VastaaPoista
 3. Paskan marjat! (Anteeksi, naiset.) Marraskuu on Johan Bäckman joka nauraa valkeat hampaat suusta näkyvinä. Marraskuu on kuin kaktus joka kietoutuu katulampun ympärille, etsii lämpöä jota ei löydä, me kaikki löydämme itsemme EkoCenteristä. (Meitä myydään. Olemme käytettyjä.)

  VastaaPoista
 4. hahaa, täällä et saa vertaistukea marrasmyrttyisyyteesi. minä pidän marraskuusta, se on ihana. (eikä yhtään niin kuin joku desantti, jonka olen muuten tavannut Tallinnan satamassa - outo heppu, joka vaapusteli siihen keskustelemaan tai siis oikeammin kertoilemaan Tallinnan historiasta jotakin sellaista, josta ymmärsi heti, että eihän tuo ole järjissään koko ihminen)

  marraskuu on pimeä hetki, jossa paljaat puut seisovat vaiti, myrskyt pyörivät ja valon takana ei ole mitään. marraskuu ei mieti, ei sano mitään.

  VastaaPoista
 5. Marraskuussa muistan aina Äitiä. Ei vuodenaika silloin kehnoimmasta päästä voi olla. Hän täyttäisi 15.11 90 vuotta. Sytytän sitten punaisen kynttilän palamaan koko päiväksi uuninkranssille.

  VastaaPoista
 6. Minun grafiikkaryhmässäni on mies, jonka perheessä vietetään kuolleiden syntymäpäiviä ihan silleen kakun ja kaiken kanssa. Miehen vaimo on sanonut, että se on kauheaa, mutta minusta se kuullostaa ihan mukavalta. Jos joku nyt on sattunut kuolemaan ennen viisikymppisiään, niin ei kai se ole mikään este niiden juhlimiselle.

  VastaaPoista
 7. http://www.youtube.com/watch?v=1icOcTdgaFw

  VastaaPoista
 8. http://www.youtube.com/watch?v=Wl-aFOV6eAc

  Oikeastaan tämä on kyllä yhtä huono englanniksi. Eikä nainenkaan tässä mitään lisäarvoa tuo. Mutta kuulin tämän laulun noin 12 v. vanhana kun luistelin jäädytetyllä jääplaanilla. (silloin mitään keinojäitä ollut) Hitsi, kun mulle tuli haikea olo silloin, en tiedä miksi, se haikeus seurannut minua kaikki nämä vuodet. Tämä, aika tylsä iskelmä!

  VastaaPoista
 9. Tämä oli meillä englannin kuuntelussa (koska se nuori ja vaalea englanninopettaja piti kappaleesta kovasti). Siinä sitä sitten istuttiin ja täytettiin monistetta, jossa oli

  I'll send you all my love every day in ______
  ______ with a kiss.
  Guess it's gonna be _____, lonely summer
  but I fill the ________.

  jne.

  VastaaPoista