torstai 4. lokakuuta 2012

Syyshaaveisiini kuuluu kumpparit. En vain osaa ihan heti sitoutua ostamaan niitä. Ovatko nämä juuri ne kumpparit, joiden kanssa haluan lontostella tulevaisuudessakin? Pidänkö sinisestä vai punaisesta? Mustasta väristä olen päässyt jo sellaiseen ratkaisuun, että se on liian synkkä. Kumikengässä pitää olla väriä.

8 kommenttia:

 1. Osta valkeat ja tuunaa ne mieleisesi kuvioin, värein. Tai anna olla valkeina; seisot sitten talvella lumisella tiellä mustat housut jalassa ja ohitsevaeltelevista näyttää, ettei sinulla ole jalkateriä lainkaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10/05/2012

  riisuin juuri jaloista auton takapakista vaihdetut kumisaappaat, mustat nokialaiset, jotka ovat lehtitietojen mukaan ennätyskelpoiset myös saappaanheittokilpailuissa.

  kaksilla villasukilla täytetyillä kumppareilla pärjää, kun pakkanen pysyy 15 asteen lämpimämmällä puolella, mutta jo 25 astetta on sellainen säätila, että se vaatii toiset jalkineet tai kotiin jäännin.

  VastaaPoista
 3. Valto Ensio,

  ehkä niistä saisi aikuismaiset piirtämällä niihin tussilla viikset. tai mitä aikuisilla nyt on, luottokortteja ja mahahaavalääkkeitä.

  meri,

  tällainen lämpimähkö, mutta märkä ja kolea syksy kestää nykyään pitkään, melkein jouluun asti. sinä aikana ehtii jalat kastua ja paleltua moneen kertaan. nahkakengät eivät sitä kastumista kestäneet ja hajosivat viime talvena. tennaritkin jo irvistelevät.

  villasukista tulikin mieleen, että pitäisi niitä alkaa neulomaan. tahdon ainakin kahdet ylipolven yltävät, keltaiset ja raidalliset.

  VastaaPoista
 4. Minulla on ihanat kiiltävät mustat kumpparit ja kirjava pitkä sadetakki. Ihanaa niillä tassutella vaikka kuinka viheliäisessä kelissä.

  VastaaPoista
 5. hei heidi,

  minulla menee värit juuri toisinpäin. värillisiä takkeja onkin vaikeampi löytää kuin mustia. Vaihtoehtoja on yleensä neljä: kamelinruskea, kirkkaanpunainen, tummansininen ja armeijanvihreä. Valitse siinä sitten.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi10/07/2012

  http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/jaakko_teppo_ruikonperan_multakurkku_38804.html#media=38806

  VastaaPoista
 7. Anonyymi10/08/2012

  aahhh!

  kumiterät tulivat mukaan laulun puolivälissä. haikein oli se kohta, jossa "laukkanen ja syksy saa, minä en."

  VastaaPoista
 8. Uusista kumppareista ei sentään kuuluisi enää sitä hajanaisten kenkien lotinaa. Sellainen mies on sentään jotain, joka tulee vänkäriksi, mitäpä sitä muuta elämältä tarvitsisi.

  Muista Jaakon lauluista en niin välitä, mutta Hilma ja Onni on ehdoton suosikki.

  VastaaPoista