perjantai 15. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen asia, jonka tein kesälomalla, oli jääkaapin siivous. Ei se kovin likainen ollut, mutta ihan kuin kuukausien pakahduttavan odottelun jälkeen iskin siihen rätin ja pesuaineen kanssa vimmaisesti kiinni. Hyvästi tummuneet porkkanat! Tarmokkaasti harjasin vihanneslaatikot kylpyhuoneessa puhtaiksi. Lopulta nostin puhtoiseen tyhjyyteen takaisin puolikkaan maitopurkin ja seuraavana päivänä vanhenevan jugurtin. Sivistys oli palannut asuntoon.

5 kommenttia:

 1. Mulla on jääkaapissa epäilyttävä mintun ja happaman hajun sekoitus. Minttusuklaat ja happanevat maidot on poistettu jääkaapista jo eilen, mutta haju ei poistu. Pesu taitaa siis olla edessä.

  VastaaPoista
 2. Minä kerran, kun hermostuin jääkaappiini, vein sen parvekkeelleni. Ajattelin, että olkoot nyt vähän aikaa siellä. Mutta sen koommin en ole sitä nähnyt (vähänruskea Upo). Ehkä varikset veivät sen pois? (Tai sit nämä pitkäjalkaiset veijarit... eli haikarat.)

  VastaaPoista
 3. Haikarat ovat sen takia "veijareita" kun ne pudottelevat - kuin ohiammutut blenhaimit - beibejä ihmisten savupiipuista sisään. Joka mielestäni on kohtuutonta!

  Ps. Tai hetkinen sentään. Nyt käsitän asiat väärin. Joulupukkihan se joulun alla tukkii ihmisten savupiippuja tunkemalla niihin kaikenlaisia paketteja. Linnut vaan lentelevät. (Ja haikaroilla on nokassaan liina jonka sisällä on beibi joka sätkii ja itkee ja on sitä mieltä että lentely saisi jo loppua.)

  VastaaPoista
 4. Tiina,

  voit kokeilla myös laittaa kahvinpuruja kuppiin ja se jääkaappiin, se imee hajuja. Jos se jääkaappi ei muuten ole likainen. (piilomartta täällä terve)

  mikko repolainen:

  http://www.youtube.com/watch?v=dODSHuvuoTM

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, Martta! Täytyy kokeilla.

  VastaaPoista