keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Paistoin munkkeja. Pyydystin niitä kattilasta kahdella haarukalla ja sokeroin onnellisena. En tiedä montaakaan asiaa, josta tulisi niin tyytyväiseksi kuin vadillisesta tuoreita munkkeja, joissa ei ole säästelty kardemummassa tai vaniljassa.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi5/04/2012

  hillomunkit saavat kyytiä täälläkin. samalla kun käsi käy munkkilaatikolla, naapurin kanssa voi keskustella vaikka navakasta tuulesta ja polven reistaamisesta.

  itse pidän eniten berliininmunkeista. joskus kerrottiin sellaista vitsiä, että kennedy tuli lausuessaan 'ich bin ein berliner!' sanoneeksi 'olen berliininmunkki' - berliinin asukasta tarkoittavaan sanaan berliner kun ei muka kuulu liittää artikkelia ein.

  VastaaPoista
 2. Minä kannatan pikamunkkeja, koska ne kohotetaan leivinjauheella ja siitä tulee kuohkea koostumus munkkiin. Muoto on pieni ja pyöreä ja sattumanvaraisti sarvekas. Maku on oivallinen.

  Surettaa kyllä munkkien kova kohtalo leipomoissa ja tehtaissa, koska eivät ne oikein kotimunkkia muistuta. Kaupana munkkihyllyllä melkein unohtaa, mitä se munkki oikeasti on.

  VastaaPoista
 3. Älkää unohtako nunnia! Moni itä-saksalainenkin pitää niitä nykyisin paljoan rapeampina kuin kaupan tai leipomon taaimmilta hyllyiltä löytyviä n.s. "abbedissoja".´

  VastaaPoista
 4. Ei, kun nyt mää fundeeraasin että jos (if) olisin tosikko, sanoisin...

  Ei, ystäväni ei... älä usko kuulopuheisiin. (Ja se, mitä et tiedä, et tiedä. Siksi se, mitä sinulle tapahtuu, on... )

  Brecht on hieno runoilija.

  VastaaPoista
 5. Ps. Minulla on uusi tekstinkäsittelyohjelma. En osaa (ehkä) käyttää tätä. Tai tietysti osaan mutta aina kun käytän sitä se kääntyy minua vastaan. - Aika kummallinen ohjelma? -

  VastaaPoista
 6. Uudet tekstinkäsittelyohjelmat ovat saatanasta. Niissä on niin paljon kaikkia hienoja automaattitoimintoja, joita ei saa mistään pois päältä, että hermo menee. Yksi parhaista on automaattinen luettelointi, joka sekoilee joka kerta, sisentää silloin kun ei halua ja numeroi päin helvettiä.

  Kuivahtaneet nunnat on kyllä nekin. Nunna pitää saada tuoreena pöytään, kun se vielä on lämmin ja pehmeä.

  VastaaPoista