tiistai 13. joulukuuta 2011

Unessa leijonilla on häät. Yhtäkkiä arkut leijuvat kuin ilmapallot ylösalaisin muutaman metrin korkeudessa ulos kirkosta, mustasuiset kalpeat miehet roikkuvat niissä vyötettyinä. Kohotamme punaisia ruusuja kurottavin käsin kohti niitä. Kukat pyyhkivät valkoista silkkiä ja ikkunoista sataa sisään, on kaunein kesä ja kauhein myrsky.

5 kommenttia:

 1. Leijonat ovat (mielestäni) epämiellyttäviä kissoja. Niillä on sitä paitsi suhteettoman iso Pää. (vrt. gepardi.) Leijonat sitä paitsi loikoilevat liikaa ja ovat muutenkin velton näköisiä. (vrt. otselotti.) Leijonat pitäisi viedä Siperiaan missä ne tapaisivat paikallisia kissoja. (vrt. siperiantiikeri.) Ne sanoisivat niille että "sot sot jalopeurat".

  VastaaPoista
 2. Ei kun muistan kuin luin yhden artikkelin missä pahoiteltiin (= pohdittiin) sitä että Siperian tiikerit kuolevat sukupuuttoon. Joku ehdotti, se oli suomalainen dosentti, että tuodaan niitä Suomen Lappiin. Joku toinen, dosentti kai sekin ja Suomesta, sanoi että "sitten kyllä pitää unohtaa Lappi turistikeskuksena". Koska ensiksi nämä tiikerit söisivät kaikki porot, sitten saamelaiset, sitten karhutkin... (tämä on totta!)

  Kissalla on kivat silmät kun se tuijottaa.

  VastaaPoista
 3. Siperiantiikeri vai jääkarhu? No, toinen painaa 450 kg, toinen 800 kg. Kyllä siinä kissaparkaa riepotellaan.
  Ps. Vaikka jääkarhulla onkin suhteettoman pieni pää.

  VastaaPoista
 4. Ei oo leijonilla liian suuri pää! Niillä uroksilla on vain ihan paljon takatukkaa.

  VastaaPoista
 5. Gepardilla on pieni pää.

  VastaaPoista